Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 juli 2019

Zo moet Super Nintendo World er uitkomen te zien

Er wordt momenteel in Osaka in Universal Studios Japan gebouwd aan een apart gedeelte van het park. Dat is de plek waar Super Nintendo World gevestigd moet worden. Het gaat een aparte wereld zijn binnen het themapark dat volledig in het teken staat van Nintendo en de franchises. Er zijn nu beelden van modellen gelekt, die een aardig idee geven van wat we precies kunnen verwachten van het nieuwe themapark.

Super Nintendo World in Japan

Het gaat om Super Nintendo World-modellen voor het Japanse park, maar er gaan geruchten dat in het Amerikaanse Universal Park in Orlando dezelfde soort wereld krijgt. Er zit alleen een kleine maar aan deze beelden. Hoewel ze nieuw zijn gelekt, komen de beelden oorspronkelijk uit 2016, waardoor het goed zou kunnen dat het er vandaag de dag al weer heel anders aan toe gaat. In de modellen zien we vooral een Mario-wereld, maar is er ook ruimte voor een Donkey Kong-wereld. Bekijk de beelden hieronder.

Super Nintendo World

In de modellen zien we een aantal interessante elementen. Ten eerste is er een Bowser-kasteel, waar je waarschijnlijk iets in de stijl van Mario Kart kunt beleven. Daarnaast is er een attractie genaamd Yoshi’s Adventure, waarbij het lijkt dat je op de rug van Yoshi over een baan rijdt en onderweg van alles en nog wat kunt bekijken. En je hebt natuurlijk het Toadstool café, waar je waarschijnlijk een kop koffie in Mario-stijl kan drinken.

In de Donkey Kong-wereld van Super Nintendo World zien we een minecart achtbaan, die niet belachelijk spectaculair lijkt te zijn, maar wel voorzien is van verschillende elementen die je kent uit de game. Het nieuwe gedeelte binnen het park in Japan moet worden geopend voor 2020, voordat de Olympische Spelen in Tokio worden gehouden. Wil je meer lezen over alles dat met Nintendo te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Zo moet Super Nintendo World er uitkomen te zien
Sluiten