Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gaming 12 dec 2018

Marvel stuntmannen laten badass kant Mario zien in live Super Smash Bros.

Als je denkt aan Mario, denk je waarschijnlijk aan de Super Mario Bros. en Mario Galaxy spelletjes en waarschijnlijk komt ook Mariokart naar boven drijven. In deze spellen komt Mario flink in actie, maar het spel waar hij echt zijn ware aard in laat zien is Super Smash Bros. Hierin vecht de loodgieter namelijk daadwerkelijk en dat zorgt voor behoorlijk wat badass actie. De enige plek waar we Mario nog meer badass in zien, is waarschijnlijk de video van filmmaker Micah Moore, oftewel Legend of Micah, waarin Marvel stuntmannen een potje Super Smash Bros. live nadoen.

Mario vs. Link vs. Captain Falcon vs. Ness

Het is een vermoeiende video om te zien, als je je probeert voor te stellen hoe jij mee zou doen als je favoriete Smash Bros. personage. Maar als je je meteen realiseert dat zoiets toch nooit gaat gebeuren, kun je relaxed kijken naar het spektakel. De video begint met Mario die uit een pijp tevoorschijn sprint, gevolgd door Link die uit de lucht komt vallen. Vervolgens verschijnen ook Ness en Captain Falcon ten tonele en kan het epische gevecht beginnen. Het gaat er keihard aan toe, terwijl allerlei slick moves worden uitgevoerd en special effects voor een wat speels effect zorgen.

Super Smash Bros stuntmannen Mario

Avengers, The Walking Dead en Macgyver

We moeten zeggen dat de mannen het goed doen, maar het is natuurlijk ook niet hun eerste  “rodeo”. Het zijn professionele stuntmannen, die onder andere te zien zijn in The Walking Dead, MacGyver en verschillende Marvel films.  Avengers: Infinity War zou op het lijstje staan en in de aankomende Avengers: Endgame kun je ze proberen te spotten.

Als je overigens de trailer van Avengers: Endgame nog niet hebt gezien, moet je dat zeker doen. Hij is wat triest aangezien alles mis is gegaan in de vorige film, maar dat betekent alleen maar dat de superhelden er extra hard tegenaan zullen gaan. De trailer werd vorige week online gezet maar wie naar de bijbehorende site ging, kwam terecht op de site van Once Upon a Deadpool. Het ging echter niet om een promotiestunt, maar om een hacker die graag gratis kaartjes voor Endgame wilde.

Kotaku

Reageer op artikel:
Marvel stuntmannen laten badass kant Mario zien in live Super Smash Bros.
Sluiten