Gaming 3 dec 2018 Jelle van Es

Handig: fan maakt eigen Super Smash Bros. Ultimate gebruiksaanwijzing

Vroeger was het standaard dat je bij een game een boekje kreeg waar van alles en nog wat stond uitgelegd. Zeker in het tijdperk van de Super Nintendo waren het prachtige naslagwerken, waar vaak ook dingen als het verhaal en andere leuke feitjes in zaten verwerkt. Vandaag de dag kun je alles online uitvinden en zijn gebruiksaanwijzingen dus vaak afwezig. En soms is dat enorm jammer. Gelukkig heb je fans die ingrijpen en dan maar zelf hun gebruiksaanwijzing maken. Als je je wilt voorbereiden op Super Smash Bros. Ultimate, dan is dit een top gebruiksaanwijzing.

De Super Smash Bros. Ultimate gebruiksaanwijzing

Het geheel is gemaakt door Reddit-gebruiker OharaLibrarianArtur, die op Imgur een post heeft gemaakt die uit tientallen pagina’s bestaat. Het is niet alleen belachelijk goed gedaan, het is ook nog eens enorm uitgebreid. Er zijn meer dan vijftig pagina’s te vinden. Door de guide te bekijken leer je de basis van de gameplay, wat handig is voor nieuwkomers. Maar ook worden de verschillende vechtersbazen waar je uit kunt kiezen voorgesteld.

Het bekijken ervan zorgt er voor dat je automatisch vrolijk wordt. Het is onwaarschijnlijk knap hoeveel tijd en moeite hier in is gaan zitten en het is een perfecte voorbereiding op de release die nabij is. Aankomende vrijdag ligt de game voor de Nintendo Switch in de winkel en kun je zelf met van alles en nog wat aan de slag.

De maker nodigt je uit om hetgeen uit te printen en echt als naslagwerk te gebruiken. Of je slaat alle afbeeldingen op en maakt een album aan op je smartphone en kunt zo op elk gewenst moment even kijken waar een bepaald item voor is. Of hoe je een bepaalde actie in de game uitvoert.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met nieuwtjes, reviews en meer.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Handig: fan maakt eigen Super Smash Bros. Ultimate gebruiksaanwijzing
Sluiten