Jelle van Es
Jelle van Es Games 8 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Super Smash Bros. Ultimate krijgt nieuwe personages

De grootste game die dit jaar op de Nintendo Switch uitkomt is zonder twijfel Super Smash Bros. Ultimate. Zoals de naam al een beetje doet vermoeden is het de ultieme Smash-game, waarbij elk personage dat ooit in een Smash-game heeft gezeten aanwezig is. Dat zorgt er al voor dat er meer dan zestig personages zijn. Maar dat is voor Nintendo nog niet genoeg. Daarom zijn er vandaag nog een paar personages in Super Smash Bros. Ultimate aangekondigd.

Nog meer personages in Super Smash Bros. Ultimate

Het gaat Simon Belmont uit de Castlevania-serie en King K. Rool die je kent uit de Donkey Kong Country-reeks. Zij zullen straks dus ook speelbaar zijn. Daarnaast zijn er ook verschillende echo-personages bekendgemaakt. Dit zijn kort door de bocht klonen van reeds aangekondigde personages. Zij spelen hetzelfde, maar hebben een ander uiterlijk. Zo is Richter Belmont het echo-personage van Simon Belmont. Zo is Chrom gebaseerd op het Fire Emblem-personage Roy en heb je met Dark Samus een variant op de standaard Samus uit Metroid.

Ook zul je naast de terugkeer van een aantal levels uit voorgaande games ook nieuwe levels gaan tegenkomen. Zo is er een level gebaseerd op de Castlevania-reeks. Alucard uit Castlevania: Symphony of the Night zal daar als assist-trophy gaan verschijnen. Ook is er een level gebaseerd op het stadhuis van New Donk City uit Super Mario Odyssey speelbaar. In totaal zijn er 100 verschillende levels om uit te kiezen. En omdat elk level ook nog een Slagveld- en Omega-versie heeft, zijn er vanaf het begin meer dan 300 levels beschikbaar.

Wie houdt van gamemuziek, zal het waarschijnlijk ook fijn vinden dat er maar liefst 28 uur aan audio-opnamens in de game te vinden is, waarbij klassieke nummers zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Main Theme aanwezig zijn. Het moet op die manier de meest uitgebreide Smash-game ooit worden. Hieronder in elk geval een lading screenshots.

Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate
Super Smash Bros. Ultimate

Wil je meer lezen over al het moois dat op de Nintendo Switch komt? Bekijk dan hier ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Super Smash Bros. Ultimate krijgt nieuwe personages
Sluiten