Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 17 apr 2019

Super Smash Bros. Ultimate krijgt morgen update en nieuw personage

Super Smash Bros. Ultimate verscheen december vorig jaar op de Nintendo Switch en is tot op de dag van vandaag één van de meest gespeelde games op het platform. Mocht je de game dagelijks spelen, dan is het goed om te weten dat je vanaf ,prgem aan de slag kunt gaan met nieuwe content. Ten eerste heb je toegang tot Joker uit Persona 5. Daarvoor moet je dan wel de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass of de Challenger Pack 1 aanschaffen. Daarnaast krijg je vanaf vandaag ook toegang tot de Version 3.0 update van de game.

Nieuwe content voor Super Smash Bros. Ultimate

Het personage Joker werd al een tijdje geleden aangekondigd en komt nu dus uit. Naast de nieuwe vechter krijg je ook een nieuwe arena, waarbij de kleur van de arena verandert op basis van de muziek. Daarbij is er uiteraard muziek uit Persona 5 te horen, maar herkennen we ook muziek uit deel vier. In de onderstaande trailer zie je daarnaast ook dat veel andere helden uit Persona 5 op de achtergrond voorbij komen.

Heb je geen zin om geld neer te leggen voor nieuwe personages? Dan heb je alnsog nieuwe content om naar uit te kijken. Zo wordt in de gratis software-update een Levelstudio geïntroduceerd, waardoor je je eigen levels kunt maken en die vervolgens kunt delen. Ook heb je de mogelijkheid om filmpjes die je hebt opgeslagen nu bewerken en vanuit de Nintendo Switch te delen met de rest van de wereld. Tof wanneer je een sterke actie maakt.

Super Smash Bros. Ultimate

Tot slot wordt nog Smash World geïntroduceerd. Smash World is een nieuwe service in de Nintendo Switch Online-app waarin spelers gedeelde video’s kunnen bekijken en levels voor Super Smash Bros. Ultimate kunnen downloaden die in de levelstudio zijn gemaakt.

Super Smash Bros. Ultimate

Wil je meer lezen voer gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. Super Smash Bros. Ultimate is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Reageer op artikel:
Super Smash Bros. Ultimate krijgt morgen update en nieuw personage
Sluiten