Superman krijgt geheel eigen serie van The CW (en volgt Arrow dus op)

De Amerikaanse zender The CW is momenteel bezig met een superhelden spin-off genaamd Superman & Lois Lane. Zoals de naam al doet vermoeden zullen hierin zowel Superman als zijn centraal staan.

Dit nieuws is bekendgemaakt door EntertainmentWeekly, welke tevens aangeeft dat Supergirl acteurs Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch de twee titelpersonages op zich gaan nemen.

Supergirl acteurs in nieuwe Superman spin-off

Waar dit soort aankondigingen soms slechts geruchten zijn blijkt het bericht nu bevestigd te zijn door een van de vermeende hoofdrolspelers zelf. Superman acteur Tyler Hoechlin deelde namelijk het onderstaande bericht en bijbehorende tekst via Instagram:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tyler Hoechlin (@tylerhoechlin) op

”Ik kan niet nog dankbaarder zijn voor de mogelijkheid om dit verhaal te gaan vertellen, dat voor nu nog even geheim zal blijven. De mensen waarmee ik dit doe zijn niets minder dan de beste.”

Het project zal gemaakt worden onder leiding van Todd Helbing, die voorheen showrunner was bij The Flash. Tevens heeft hij een aflevering geschreven voor de Superman serie Smallville, waardoor hij geen onbekende is van de materie.

Ondanks dat er nog geen officiële details over het verhaal bekend zijn wordt vermoedt dat de serie niet alleen de focus zal leggen bij het bestrijden van de misdaad, maar ook soms turbulente familieleven van Superman en zijn vrouw.

Arrowverse

De serie zal onderdeel uitmaken van het zogeheten Arrowverse. Dit is een universum waarin meerdere op The CW uitgezonden superheldenseries zich afspelen. Dit zijn momenteel The Flash, Supergirl, Arrow en Legends of Tomorrow. In deze laatste is de door Tyler Hoechlin Superman ook te zien geweest.

Er is onlangs ook een Batwoman serie van start gegaan, met daarin Ruby Rose in de hoofdrol. Deze is net als de andere series te zien op The CW, maar komt later misschien nog naar Netflix of een andere dienst.

Reageer op artikel:
Superman krijgt geheel eigen serie van The CW (en volgt Arrow dus op)
Sluiten