Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 aug 2019

Superhot is vandaag verschenen op de Nintendo Switch

Superhot is een game die tot nu toe beschikbaar was voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De Nintendo Switch werd genegeerd. Tot aan vandaag. Tijdens de Nintendo Switch Indie-presentatie liet Nintendo weten dat de game ook op de Nintendo Switch gaat verschijnen. Sterker nog, tijdens de aankondiging werd gelijk bekendgemaakt dat hij vanaf vandaag gelijk beschikbaar is. Dus als je niks te doen hebt, dan kun je de game gaan spelen.

Superhot op de Nintendo Switch

Superhot is een game die redelijk simpel oogt. Je bevindt je in een wereld die voornamelijk grijs is en waarbij de verschillende vijanden met rode kleuren worden aangegeven. Wat de game uniek maakt is dat de vijanden eigenlijk alleen maar bewegen wanneer je dat als speler zelf ook doet. Dat levert een unieke gameplay-ervaring op en dat heeft er voor gezorgd dat zij die de game hebben gespeeld er zeer enthousiast over zijn.

Superhot verscheen origineel in 2016 op de pc. Later dat jaar kwam hij ook op de Xbox One, om vervolgens in 2017 te verschijnen op de PlayStation 4. Wat dat betreft komt de game wel een beetje aan de late kant uit op de Nintendo Switch, maar liever te laat dan nooit. Afgaande op de presentatie biedt de Nintendo Switch-versie niet echt nieuwe dingen en lijk je het origineel voorgeschoteld te krijgen, maar dan met de mogelijkheid om de game altijd en overal te gaan spelen. Zoals gezegd is het echt een unieke game en wat dat betreft is het gewoon goed om hem een kans te gaan geven.

Superhot
Superhot (Bron: Nintendo)

Wil je meer lezen over alles dat met de Nintendo Switch te maken heeft? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes, previews en meer. Heb je nog geen Nintendo Switch in huis en wil je hem speciaal voor deze game halen? Dan scoor je die hier.

Reageer op artikel:
Superhot is vandaag verschenen op de Nintendo Switch
Sluiten