Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 24 november 2017

Switch Black Friday Deals – De Nintendo Switch met 30 euro korting

De Nintendo Switch is en blijft een fantastische console. De afgelopen maanden hebben we heel wat toffe games voorgeschoteld gekregen. Games die je heerlijk thuis kunt spelen, maar net zo goed in handheldmodus onderweg. Omdat de console nog geen jaar uit is, zijn de Switch Black Friday Deals iets minder spectaculair in vergelijking met de kortingen voor de andere consoles. Alsnog hebben we vijf dikke tips.

Switch Black Friday Deals – De Nintendo Switch

De belangrijkste deal is voor de Nintendo Switch zelf. Hoewel de console nog altijd niet breed beschikbaar is, is hij wel in prijs verlaagd. Met 299 euro is het de goedkoopste versie die we tot nu toe hebben gezien. Maar zoals bij de Switch wel vaker geldt: op is op. Wees er dus snel bij om van deze deal te kunnen profiteren.

Koop de Switch hier.

Switch Black Friday Deals

Switch Black Friday Deals – Mario + Rabbids

Dan de games zelf. Zoals gezegd is het aanbod niet overdonderend. Nintendo zelf staat er redelijk om bekend om hun eigen prijzen gewoon stabiel hoog te houden. Gelukkig zijn er andere uitgevers die wel meedoen aan de Black Friday-sale. Zo gooit Ubisoft het heerlijke Mario + Rabbids Kingdom Battle in de aanbieding. Zo heb je toch nog een beetje Mario, maar dan goedkoper. Het is een game waarin het voornamelijk draait om fijne strategische gevechten en humor. Een game die zeer de moeite waard is.

Koop hem hier en lees hier de review.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Switch Black Friday Deals – Rayman Legends

Rayman Legends is een game die een tijd geleden al op andere platformen is verschenen en sinds een paar maanden ook speelbaar is op de Switch. Het is een uitstekende platformer, waarbij de moeilijkheidsgraad lekker hoog ligt. Visueel gezien een absoluut plaatje, ook op de Nintendo Switch en ideaal om samen met een paar vrienden uit te proberen.

Koop hem hier en lees hier de review.

Switch Black Friday Deals – Dragon Ball Xenoverse 2

Dragon Ball Xenoverse 2 gooit de speler in een grote stad, waar hij zijn eigen Dragon Ball-personage kan maken. Vanaf dat moment kan hij verschillende gevechten aangaan, die zich afspelen binnen de tijdslijn van het Dragon Ball-universum. Aan jou om er voor te zorgen dat de gevechten zo eindigen als dat ze in het echt deden om alles in ere te herstellen. Het is een game met enorm veel content, waar je een hele tijd mee bezig bent.

Koop hem hier.

Switch Black Friday Deals – NBA 2K18

NBA 2K18 is één van die games waar we van te voren van hadden verwacht dat het een uitgeklede versie van de grote console broertjes zou zijn. Maar niks is minder waar. Het is de volledige NBA 2K18-ervaring, met graphics die niet veel onder doen aan de andere versies en een grote hoeveelheid aan speelbare modi. Daarmee haal je in één klap de beste sportgame van het jaar in huis.

Koop hem hier en lees hier de review.

Switch Black Friday Deals – The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Tot slot toch nog een Nintendo-game in de aanbieding. Daarbij moeten we wel de kanttekening maken dat het om een geïmporteerde versie gaat. Ik heb geen idee of dat betekent dat je eventuele dlc niet kunt spelen. Maar als je enkel het grootse avontuur dat Breath of the Wild is, wil beleven, dan heb je nu een goede deal te pakken. En groots is de game. Na een half jaar spelen hebben we nog steeds niet alles in de game meegemaakt.

Koop hem hier en lees hier de review. Heb je ook een PS4 of Xbox One in huis? Scoor hier je PS4-games met flinke kortingen en hier je Xbox One deals.

Er zijn overigens nog veel meer websites die stunten met prijzen tijdens Cyber Monday en Black Friday. Check hier alle deals!

Reageer op artikel:
Switch Black Friday Deals – De Nintendo Switch met 30 euro korting
Sluiten