Neem je Switch-games mee in deze speciale Pokédex

De Nintendo Switch maakt gebruik van kleine cartridges, vergelijkbaar met wat je gebruikt op de Nintendo 3DS en de PlayStation Vita. Het grote voordeel daarvan is dat je er makkelijk meerdere games in je broekzak mee kunt nemen. Het nadeel is natuurlijk weer dat ze klein zijn en daardoor de kans loopt dat ze kwijt raken. Ze bewaren in het doosje of een speciale case is daarbij een handige tip. Op dat gebied is er veel beschikbaar, maar als je een beetje houdt van Pokémon, dan is deze case in de vorm van een Pokédex wel heel erg tof.

De Nintendo Switch Pokédex case

Deze case oogt als een Pokédex zoals je die kent van de games en natuurlijk de serie. Maar in plaats van dat hij aangeeft hoeveel Pokémon je hebt gezien en hebt gevangen, heeft hij de ruimte om je games er in te plaatsen en overal mee naar toe te nemen. Er is ruimte voor zes verschillende games. Dat zijn er natuurlijk niet heel erg veel, zeker als je bedenkt hoeveel toffe games er zijn voor de Nintendo Switch. Maar het is beter ze op deze manier mee te nemen dan in je broekzak.

Pokédex

Volgens de maker is het gemaakt van aluminum en hoogwaardige schuim. Daarin is het makkelijk om de cartridges er in te plaatsen maar ze ook weer er uit te halen. Als je dan eenmaal de cartridges er in hebt geplaatst, dan kun je de Pokédex zeer makkelijk in je broekzak doen en overal mee naar toe te nemen.

Pokédex

Momenteel is de Pokédex enkel te krijgen bij Amazon, maar op het moment van schrijven is hij daar uitverkocht. Het is te hopen dat hij snel weer beschikbaar wordt gemaakt. Erg duur is hij overigens ook niet. Voor zo’n 15 dollar kun je er de eigenaar van worden en overal mee naar toe nemen.

Pokédex

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Neem je Switch-games mee in deze speciale Pokédex
Sluiten