Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Home 20 aug 2014

Swoof: mooie lamp van Nederlandse makelij reageert op je handgebaren!

Swoof is een Nederlandse designlamp die je op een bijzondere manier aan- en uitzet. Het licht komt uit een LED-buis die is uitgerust met een bewegingssensor; zwaai er met je hand overheen en de Swoof komt tot leven! Verder dim je het licht door met je hand naar de sensor toe te bewegen, of zet je ‘m feller door je hand juist omhoog te halen. Check het:

De lamp is bedacht door kunstenaar/ontwerper Luuk van Laake en fotograaf/kunstenaar Patricia Weijburg (die de eerste prints voor de lamp ontwierp). Swoof werkt met een stopcontact, maar heeft ook een USB-aansluiting zodat hij via je computer stroom pakt.

 

De Swoof lijkt ons niet alleen erg mooi, maar kan ook handig zijn in situaties waarin je je handen vol hebt, of ze erg vies zijn (als je aan je fiets of auto aan het sleutelen bent bijvoorbeeld).

 
Op de site van Yudo Design vind je meer info en kun je de Swoof bestellen. Er zijn verschillende designs beschikbaar, vanaf 95 euro. Het is ook mogelijk om zelf een design voor de lamp in te zenden; dan heb je je eigen unieke skin.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Swoof: mooie lamp van Nederlandse makelij reageert op je handgebaren!
Sluiten