Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Apps 17 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Winkels van T-Mobile gaan drie weken dicht vanwege het coronavirus

Telecomprovider T-Mobile heeft maandag besloten alle winkels per woensdag 18 maart te sluiten, in elk geval tot 6 april 2020. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus en de poging de verspreiding ervan te minimaliseren. Eerder besloot KPN al hetzelfde te doen.

Tussen woensdag 18 maart en maandag 6 april zal T-Mobile tevens in een aantal winkels beschermende maatregelen treffen, zodat die winkels daarna geopend kunnen worden. Mogelijk helpen die maatregelen in de strijd tegen de verspreiding van covid-19, voor zowel medewerkers als klanten die daarna naar de winkels komen. Dat laat de telecomprovider weten in een persbericht op zijn eigen website.

T-Mobile sluit tijdelijk alle winkels

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland, laat in hetzelfde bericht weten dat de veiligheid en de gezondheid van medewerkers en klanten voorop staat en dat het daarom belangrijk is dat dit besluit genomen wordt. Daarnaast benadrukt Abildgaard dat het gaat om een tijdelijke maatregel.

T-Mobile 5G
T-Mobile Thuis. (Afbeelding: T-Mobile)

“Juist in deze tijd is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen verbonden met elkaar kunnen blijven, vandaar dat het gaat om een tijdelijke maatregel”, aldus Abildgaard. “Dit is zeker geen lichtzinnig besluit geweest omdat we ons realiseren dat we hulp aan klanten in tijden van maatschappelijke onzekerheid voorlopig niet meer kunnen bieden in onze shops. We doen er alles aan om de continuïteit van de service richting bestaande en nieuwe klanten zoveel mogelijk op afstand te borgen via onze onlinekanalen en onze callcenters.”

Vandaag, dinsdag 17 maart, is het voor klanten nog steeds mogelijk een abonnement af te sluiten in één van de winkels van T-Mobile. Ook kun je nog bestellingen ophalen, langsgaan voor een reparatie(verzoek) en er je vragen stellen. Mocht je vandaag niet in de gelegenheid zijn je bestelling op te halen, dan kun je hem alsnog gratis naar je huis laten sturen.

Eerder maakte concurrent KPN al een soortgelijk besluit. De winkels van die provider zijn eveneens tot 6 april gesloten. De activiteiten van monteurs worden ook beperkt; die komen namelijk alleen nog maar langs wanneer er urgente storingen zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

T-Mobile

Reageer op artikel:
Winkels van T-Mobile gaan drie weken dicht vanwege het coronavirus
Sluiten