Een nieuwe taal leren? Met de app doe je dat voor een prikkie!

Zit je thuis en vraag je je af hoe je je tijd goed kunt besteden? En wilde je altijd al een nieuwe taal leren? Dan kan dat nu voor een zacht prijsje. Het bedrijf Rosetta Stone heeft momenteel goedkope pakketten waarmee je zelf dus een nieuwe taal kunt leren vanuit huis.

Het bedrijf biedt een groot aantal verschillende taalpakketten aan, waaronder Spaans, Frans en Duits, maar ook minder voor de hand liggende opties als Filipijns, Hebreeuws en Perzisch. De lessen duren ongeveer tien minuten per stuk, waardoor het dus ook geen opgave wordt eraan te beginnen. Bovendien zijn ze gestoeld op het idee dat je door middel van interactie veel sneller zo’n taal leert. Ook gaat het leren van een taal hier veel dieper dan simpelweg woordjes stampen zoals je dat vroeger deed.

Een nieuwe taal leren met Rosetta Stone

Rosetta Stone maakt een nieuwe taal leren toegankelijk door de prijzen te verlagen. Zo kun je nu bijvoorbeeld een abonnement afnemen die drie maanden duurt, waarmee je één taal leert. De kosten: 11,99 dollar per maand (iets meer dan 11 euro). Dat is wellicht de beste optie voor mensen die Rosetta Stone nog niet kennen of helemaal nog niet gewend zijn aan apps waarmee ze zelf een taal kunnen leren.

Smartphone gebruik
Ook als je buiten bent kun je een nieuwe taal leren. (Afbeelding: ANP / Yamil Lage / AFP)

Ook zijn er sinds kort pakketten met unlimited-abonnementen. Je kunt dan een onbeperkt aantal talen leren binnen een abonnement van twaalf of 24 maanden. Het jaarabonnement kost je 7,99 dollar per maand (iets meer dan 7 euro), terwijl het abonnement voor twee jaar 5,99 dollar per maand kost (iets minder dan 6 euro dus). Dat betekent wel dat je je beste beentje voor moet zetten, maar een nieuwe taal leren kan een leuke bezigheid zijn. Zeker in tijden van thuiszitten, wanneer de verveling toeslaat.

Mocht je nu al zeker zijn van je besluit, dan kun je ook een abonnement kopen dat 199 dollar kost (omgerekend 184 euro). Met dat abonnement krijg je voor altijd toegang tot elke taal die aangeboden wordt. Mocht je één-op-één les willen hebben, dan gaat dat je wel extra kosten.

Op WANT besteden we wel eens vaker aandacht aan goedkope(re) techproducten. Zo lees je hier meer over vijf gadgets voor de perfecte kop koffie en tref je hier vijf gadgets aan voor je barbecue. Je kunt het maar in huis hebben.

Rosetta Stone

Reageer op artikel:
Een nieuwe taal leren? Met de app doe je dat voor een prikkie!
Sluiten