Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 17 mei 2018

Dit is de ideale tas voor korte reizen

Wie regelmatig voor werk (of voor de luxe van vakantie) reist, doet er verstandig aan om een goede tas te kopen. Niks is vervelender dan op korte vluchten te wachten op je bagage. Met een relatief grote jongen kun je enerzijds genoeg meenemen en anderzijds past het in het bagageruim, zodat je na het landen gelijk naar buiten kunt lopen. Voor zo’n accessoire is het dan wel belangrijk dat hij over de juiste maten en functionaliteiten beschikt. Wat dat betreft is de tas die we vandaag bespreken een zeer handige, die van alle markten thuis lijkt te zijn.

De Alchemy Equipment Carry-On tas

Het grote voordeel van deze Alchemy Equipment Carry-On tas is dat het eigenlijk drie tassen in één betreft. Je kunt hem gebruiken als een tas die je tilt, als een ouderwetse rugtas en als een schoudertas. Afhankelijk van hoe zwaar hij is, kun je dan zelf bepalen hoe je hem het liefste meeneemt. De tas is verder goedgekeurd met de IATA-standaarden, wat betekent dat hij in de meeste vliegtuigen als ‘carry-on bagage’ meegenomen mag worden.

tas

Daarnaast maakt hij gebruik van een gewaxte katoen-achtige Kodra-materiaal met nog eens een drielaagse PU-dekkende Kodra-materiaal. Het zou er op neer moeten komen dat het ding stevig is en tegen een stootje kan. Als er bijvoorbeeld een vloeistof overheen komt, dan zou de inhoud van de tas daar geen last van hebben. Ook is er intern een compartiment waar je je toiletspullen kan bewaren, die niet naar buiten lekt. Andere compartimenten bestaan uit een aparte afdeling voor je laptops en tablets, een gedeelte voor tijdschriften en documenten en natuurlijk het hoofd compartiment voor je kleren.

tas

In totaal is er ruimte voor zo’n 45 liter en kun je de accessoire hier scoren. Het enige nadeel is dat hij met zijn 270 euro nogal prijzig is.

Reageer op artikel:
Dit is de ideale tas voor korte reizen
Sluiten