Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 24 nov 2020

Taylor Swift krijgt eigen special op Disney+ en wel heel snel

Taylor Swift is een van de populairste artiesten op dit moment. Fans kunnen dan ook hun hart ophalen bij Disney+ met een bijzondere special.

Je kunt Taylor Swift met recht een van de grootste artiesten van het moment noemen. De countryzangeres heeft dan ook fans over de hele wereld. Van Kaapstad tot Teheran, over vind je wel iemand die de liedjes van de artiest kan meezingen. Het is dan ook niet gek dat Disney+ graag met de zangeres wil samenwerken.

Taylor Swift komt naar Disney+

Voor die fans komt Disney+ nu met een grote verrassing. De streamingdienst brengt Folklore: The long pond studio sessions. In de bijzondere special zien we hoe Taylor Swift de nummers van haar nieuwe album Folklore zingt.

Het album Folklore is een regelrechte hit. Het wist dan ook hoge beoordelingen van recensenten en fans te krijgen. De special die nu wordt uitgezonden laat alle liedjes zien en hoe ze in de studio worden ingezongen. Daarnaast vertelt Taylor Swift de verhalen en geheimen achter alle zeventien nummers.

Nog andere gezichten

Overigens zien we in de special niet alleen Taylor Swift. Ook zien we onder andere Bon Iver (Justin Vernon). Naast producer van de plaat gaat hij tevens een gastoptreden geven in de sessies met de populaire zangeres. Overigens gaan we nog meer mensen in de speciale uitzending van Disney+ zien. Zo zullen ook producers Aarnon Dessner (The National) en Jack Antonoff (Bleachers) naar voren komen.

Muziekspecials zijn weer helemaal hot. Vorige maand kwam Bruce Springsteen met zijn eigen special over zijn laatste album. Deze productie op Apple TV+ wist dan ook hoge ogen te gooien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Taylor Swift krijgt eigen special op Disney+ en wel heel snel
Sluiten