Rutger Houweling
Rutger Houweling 30 jan 2016
Leestijd: 2 minuten

Te gekke gadgets voor iedereen die van vinyl houdt

Aangezien er tijdens de CES 2016 twee platenspelers groots zijn aangekondigd moet 2016 wel een jaar worden waarin wij nog meer van de vinyl gaan horen en zien. Daarom hebben wij voordat we het weekend aftrappen een serie gadgets die voor vinyllovers onmisbaar zijn. Check it out!

Een speciaal frame maakt een kunstwerk van je vinylplaten

Tof idee van het Amsterdamse designbureau Spitsberg. Met For the Record haal je een frame in huis waar je favoriete vinylplaat perfect in past en op een prachtige manier in je huis wordt tentoongesteld. Je kunt ‘m er zo in schuiven zodat je met enige regelmaat kunt wisselen. Je wilt de vinyl natuurlijk ook wel eens afspelen. Hier voor 45 euro te koop.

Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen

Je kunt ervoor kiezen om een vinyl van je favoriete artiest te kopen. Maar de kans is groot dat je meer artiesten te gek vindt en komt regelmatig voor dat je niet alle nummers op de plaat even leuk vindt. Daarom kun je dankzij het Amsterdamse Vinylify je eigen custom-platen creëeren. Welke nummers zou jij erop zetten?

Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen

Floating Record, de verticale, hifi-platenspeler

Tijdens de CES 2016 stolen Sony en Panasonic de shot met hun platenspelers, maar eigenlijk kan geen enkel exemplaar aan de Floating Record tippen, right?! Voor zo’n vierhonderd euro bestel je ‘m hier.

Attentie vinylfreaks: Floating Record is een verticale, hifi-platenspeler

Record Display I, hét meubel voor je vinyls

Als je verzameling vinyls steeds groter wordt dan is het tijd om ze een mooi meubel te schenken. En daar vinden wij de Record Display I uitermate geschikt voor. Gemaakt van solide walnoothout en biedt plek voor 290 vinyls, verdeeld over zes bakken. Reken er maar op dat al je vrienden maar al te graag door je collectie struinen. Hier te koop.

Rawman 3000, de mobiele platenspeler

Een walkman? No! Een mp3-speler? H*ll no! Het is weer tijd om met de Rawman 3000 onder de arm door de straten te wandelen. Zodat wij overal naar een knap stuk vinyl kunnen luisteren. De Rawman 3000 is wel in een modern jasje gestoken, want ook functies zoals Bluetooth en een USB-ingang zitten in het apparaat verwerkt.

Weg met de walkman en mp3, de Rawman 3000 is het helemaal

Eten vanaf een vinyl

Eten doe je als vinyllover niet meer vanaf een normaal bord. Nee, je eet vanaf een muzikaal bord. Het zijn geen écht vinyls, want dat is natuurlijk zonde, maar deze borden zijn wel door de look and feel van authentieke vinyl platen geïnspireerd. Vanaf 15,90 euro zijn ze hier te koop.

Weg met de saaie borden, eten doe je hierop

Tot slot: een meubel voor zowel je vinyl als je platenspeler

Op deze manier geef je zowel je platen als je platenspeler een prachtige plek in je huis.

Mooi designmeubel voor elpees en pick-up

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Te gekke gadgets voor iedereen die van vinyl houdt
Sluiten