Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 jul 2019

Team Rocket verschijnt in Pokémon Go, om daarna weer te verdwijnen

Momenteel is het met het warme weer eigenlijk te warm om naar buiten te gaan en in de brandende zon Pokémon te gaan vangen. Toch was er deze week iets waar al een lange tijd naar toe werd gehint: de komst van Team Rocket in Pokémon Go. En ze verschenen er ook in, maar daarna waren ze opeens weer foetsie.

Team Rocket in Pokémon Go

De verschijning van Team Rocket werd aangekondigd door het account van Pokémon Go op Twitter. Daar werd eerst melding gemaakt van Pokéstops die voorzien waren van een zwarte kleur in plaats van de traditionele blauwe variant. In de buurt van zo’n Pokéstop zou je dan een Team Rocket-personage vinden. Door daar op te klikken, kom je terecht in een gevecht waarbij je het opneemt tegen drie Pokémon van de vijand. Wanneer je die verslaat, krijg je de kans om een Shadow Pokémon te vangen, die je vervolgens met Stardust en Candy kunt schoonmaken van zijn shadow-kant. De onderstaande tweet toont aan hoe dat in de praktijk er aan toe ging.

Ging ja, want na de komst zijn ze momenteel al weer verdwenen in de wereld van Pokémon Go.

Nu is het de grote vraag of dit een bewuste tease is geweest van de ontwikkelaar of dat men er achter is gekomen dat het niet helemaal werkt zoals het eigenlijk zou moeten. De kans is echter groot dat dit speelmechanisme snel terugkomt en dat iedereen er dan mee aan de slag kan gaan. Wil je meer lezen over wat er speelt in Pokémon Go? Kijk dan hier.

Pokémon Go Shadow Pokémon
Reageer op artikel:
Team Rocket verschijnt in Pokémon Go, om daarna weer te verdwijnen
Sluiten