Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Culture 26 augustus 2019

Eindelijk: de eerste teaser voor de Breaking Bad-film El Camino

Het afgelopen weekend was het een drukte van jewelste op het gebied van filmaankondigingen en het tonen van nieuwe trailers. Wellicht dat je er al een paar hebt voorbij zien komen, maar wellicht dat je ook hebt genoten van een laatste zomerweekend. En wellicht wel het laatste weekend voordat de kinderen weer naar school moeten. Op deze maandagochtend pakken we de draad weer lekker op en beginnen we met een eerste teaser van de Breaking Bad-film. De film heet El Camino en lijkt volgens de eerste teaser te draaien om Jesse Pinkman.

Het verleden en toekomst van Jesse Pinkman in Breaking Bad

Het einde van de Breaking Bad-serie zorgde voor heel wat mogelijkheden en de daarbij behorende complotten. Eén daarvan draait dus over Jesse Pinkman en de manier hoe hij aan zijn noodlot heeft weten te ontsnappen. In de teaser zien we het personage dat gespeeld wordt door Aaron Paul niet voorbij komen. In plaats daarvan zien we zijn voormalige vriend Skinny Pete die wordt overhoord door de politie. En als het aan hem ligt weet hij niks van Jesse en als hij het al wist, zou hij niks zeggen. Bekijk hieronder de eerste teaser van de Breaking Bad-film El Camino.

Ook maakt de teaser duidelijk dat het ondergrondse lab waar Jesse samen met Walter heeft gewerkt is ontdekt en blijkbaar in de media terecht is gekomen. De Breaking Bad-film El Camino komt op Netflix. Nu is dat niet altijd een garantie op kwaliteit, maar het is wel goed om te weten dat Vince Gilligan aan het roer staat. Naast de serie is de beste man ook verantwoordelijk voor Better Call Saul. Op dit moment weten we eigenlijk nog niet goed wie er naast Aaron Paul in de film gaan spelen. Wel weten we wanneer de film komt. Vanaf 11 oktober kun je zien hoe het verder gaat met Jesse Pinkman op Netflix. Wil je meer weten over wat er op dat platform beschikbaar is? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Eindelijk: de eerste teaser voor de Breaking Bad-film El Camino
Sluiten