Teaster bevestigt onthulling Nokia 9 tijdens MWC 2019

Al een tijdje duiken er geruchten en renders op van de Nokia 9 en verwacht wordt dat deze uitgerust wordt met niet drie, maar een overweldigende vijf camera’s aan de achterkant. En hoewel we wisten dat het toestel eraan zat te komen, was het nog de vraag wanneer dat zou gaan gebeuren. Een nieuwe Nokia teaser verlost ons van ons lijden en bevestigt dat het toestel volgende maand onthuld zal worden tijdens Mobile World Congress 2019.

Nokia 9 teaser

Uiteraard wisten we al dat HMD Global van de partij zou zijn tijdens MWC 2019 en een paar dagen geleden bevestigde het bedrijf al dat ze op 24 februari aanwezig zullen zijn. Dat zegt echter nog niet veel en al helemaal niet wat voor producten we kunnen verwachten. De teaser laat in ieder geval zien dat de Nokia 9 van de partij zal zijn.

Nokia 9 teaser

Verborgen vijfvoudige camera

Op de poster is in het midden de datum “24 Feb 2019” te zien in wat lijkt op een ring van gekleurd licht. Als je wat beter kijkt, zie je dat in de ring vijf cameralenzen zijn verborgen en die komen toevallig precies overeen met de vijfvoudige camera setup, die de Nokia 9 zou moeten hebben. Er staat dus niet letterlijk dat het om de Nokia 9 gaat, maar de kans is zeer groot. Tenzij Nokia natuurlijk opeens de wereld verrast met een ander toestel dat uitgerust is met vijf lenzen.

Volgende maand is het dus zover en mogen we (waarschijnlijk) kennis maken met de Nokia 9. Het lijkt erop dat ook Huawei dit jaar komt met een smartphone met vijf camera’s. Onlangs dook een patent op van de Huawei Mate 30 en het lijkt erop dat er plek is voor twee extra camera’s als we het toestel vergelijken met zijn voorganger. Dat is de Mate 20 en die is uitgerust met een driedubbele camera.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Teaster bevestigt onthulling Nokia 9 tijdens MWC 2019
Sluiten