Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 11 jun 2019

Ubisoft toont de eerste teaser van Rainbow Six Quarantine

Tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft is de game Rainbow Six Quarantine onthuld. Hoewel het beter een teaser kunnen noemen, want de eerste beelden leveren meer vraagtekens dan antwoorden op. Iets waar Ubisoft blijkbaar veel plezier mee heeft.

Maak kennis met Rainbow Six Quarantine

Rainbow Six Quarantine speelt zich af in dezelfde wereld als Rainbow Six Siege, de populaire multiplayergame van dit moment. Maar waar Rainbow Six Siege volledig draait om de online strijd tegen een ander team, daar is Rainbow Six Quarantine een verhalende game. In die titel zul je wel bepaalde personages tegenkomen die je weer kent van Siege. Als je dus een fan van die game bent, dan is er veel herkenning. Hieronder zie je de eerste teaser.

Goed, het is een teaser die dus niet al te veel zegt over Rainbow Six Quarantine. Naast die teaser is er ook nog een video waarin één van de ontwikkelaars wat vertelt over de nieuwe game, maar ook daar zit niet heel erg veel informatie in. Toch kun je hem hieronder bekijken.

Wat we wel weten is dat Rainbow Six Quarantine wordt gemaakt door Ubisoft Montreal. Dat is nog altijd één van de grootste en belangrijke studios binnen de Ubisoft-familie. De game kan met drie man coöperatief gespeeld worden. Daarbij moet je goed samenwerken in de chaotische en onvoorspelbare missies, waarbij je alles op alles zet. Of je het ook in je eentje kunt spelen met twee personages die door de computer worden bestuurd, dat is niet duidelijk.

Daarnaast zegt Ubisoft dat Rainbow Six Quarantine gepland staat voor begin 2020. De game verschijnt dan op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hopelijk wordt er voor die tijd nog meer getoond van de nieuwe titel.

Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes en meer.

Reageer op artikel:
Ubisoft toont de eerste teaser van Rainbow Six Quarantine
Sluiten