Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 15 feb 2019

Het grootste technieuws van week 7: Elon Musk, Apple en meer!

Grootste technieuws week 7 2019

Bij WANT zorgen we ervoor dat je elke dag voorzien bent van het laatste technieuws. Uiteraard ben jij op deze manier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar we snappen dat je het overzicht soms kwijt bent. Daarom hebben we elke week een heerlijk overzicht voor je, waardoor je in no-time weer helemaal op de hoogte bent.

Deze week hebben we het onder andere over de falende zelfrijdende auto van Apple, komen de kosten van een retourtje Mars aan het licht en krijgen we een knalgele Galaxy S10e onder ogen. Dit is het allergrootste technieuws van de week 7 2019!

Geen zin om te lezen?

We snappen dat je niet alle tijd van de wereld hebt en dus niet alles door kan lezen. Daarom hebben we bij WANT de gloednieuwe podcast WantKast. Hierin bespreken Mark en Noah je wekelijks bij over de grootste ontwikkelingen uit ons heerlijke wereldje. De onderwerpen uit deze lijst worden ook door de mannen besproken, dus op deze manier mis je ook helemaal niets. Lekker autorijden, schoonmaken of fietsen: je kan het gemakkelijk doen met onze podcast in de oren.

Luister je dus liever naar het grootste nieuws? Check dan de WantKast aflevering van deze week hieronder!

Reageer op artikel:
Het grootste technieuws van week 7: Elon Musk, Apple en meer!
Sluiten