Mark Hofman
Mark Hofman Tech 22 feb 2019

Het grootste technieuws van week 8: Galaxy S10, Galaxy Fold (en meer)

Grootste technieuws week 7 2019

Bij WANT zorgen we ervoor dat je elke dag voorzien bent van het laatste technieuws. Uiteraard ben jij op deze manier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, maar we snappen dat je het overzicht soms kwijt bent. Daarom hebben we elke week een heerlijk overzicht voor je, waardoor je in no-time weer helemaal op de hoogte bent.

Deze week was het eindelijk tijd voor de grote Galaxy S10 onthulling, zagen we de eerste beelden van de Galaxy Fold, was er goed nieuws voor de Bitcoin en werd de prijs bekend van Apple’s Netflix-killer. Kortom: genoeg te doen deze week, dus laten we snel beginnen met de lijst.

Geen zin om te lezen?

We snappen dat je niet alle tijd van de wereld hebt en dus niet alles door kan lezen. Daarom hebben we bij WANT de gloednieuwe podcast WantKast. Hierin bespreken Mark en Noah je wekelijks bij over de grootste ontwikkelingen uit ons heerlijke wereldje. De onderwerpen uit deze lijst worden ook door de mannen besproken, dus op deze manier mis je ook helemaal niets. Lekker autorijden, schoonmaken of fietsen: je kan het gemakkelijk doen met onze podcast in de oren.

Luister je dus liever naar het grootste nieuws? Check dan de WantKast aflevering van deze week hieronder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het grootste technieuws van week 8: Galaxy S10, Galaxy Fold (en meer)
Sluiten