Rutger Houweling
Rutger Houweling | LinkedIn 19 mrt 2013

Technology Will Save Us: Top site voor Do It Yourself-geeks

Een wereld zonder apparaten, gadgets en computers is eigenlijk niet meer voor te stellen. Alleen weten de meeste mensen niet waar alle apparaten van gemaakt zijn, laat staan hoe apparaten gefixt moeten worden als ze kapot zijn of nieuwe manieren te creëren met de technologieën uit de apparaten.

Om mensen op een creatieve manier te laten experimenteren met technologie is de website Technology Will Save Us in het leven geroepen. De ontwikkelaars denken namelijk dat er genoeg mensen zijn die willen weten hoe alles werkt en hun tech skills willen ontwikkelen. Wat vervolgens moeten leiden tot de gedachte om mensen te laten geloven duurzamer en bewuster te leven. Dus gooi geen dingen weg, maar denk na over hoe je iets kunt hergebruiken. Hierdoor zal technologie een meer creatieve rol in ons dagelijks leven spelen en uiteindelijk ons leven redden.

Op de site kun je allerlei DIY Kits kopen zoals een DIY Speaker Kit, een DIY Soldeer Kit en een DIY Arduino Kit waarmee je elektronische snufjes kunt programmeren. Ben je dus een Do It Yourself-geek of wil je graag leren knutselen met technologieën neem dan vooral een kijkje op Technology Will Save Us.

Reageer op artikel:
Technology Will Save Us: Top site voor Do It Yourself-geeks
Sluiten