Vecht met de Teenage Mutant Ninja Turtles in Injustice 2

Als je van vechtgames houdt, dan heb je niet veel te klagen. Dit jaar hebben we al games als Dragon Ball FighterZ, Street Fighter V Arcade Edition en EA Sports UFC 3 ontvangen. En afgelopen jaar werden we verrast door Tekken 7. En als we alvast vooruit blikken, dan zien we in elk geval de nieuwe SoulCalibur-game. Een andere game die al een tijdje uit is, is Injustice 2. Een game die je er weer bij kunt pakken, want je kunt aan de slag met een mooie uitbreiding. Niemand minder dan de Teenage Mutant Ninja Turtles gaan meedoen met de gevechten.

Injustice 2 X Teenage Mutant Ninja Turtles

Alle vier de bekende groene helden maken hun opwachting in de game. Dat betekent dat je kunt knokken met Leonardo, Raphael, Donatello of Michelangelo. Elke Turtle maakt gebruik van zijn kenmerkende wapen en kent net iets andere moves. Ook helpen zij elkaar tijdens de gevechten, waardoor je er nooit alleen voor staat. Een trailer van de Teenage Mutant Ninja Turtles in actie vind je hieronder.

De Teenage Mutant Ninja Turtles-uitbreiding is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor spelers die de Injustice 2 Ultimate Edition, het Injustice 2 Ultimate Pack of Fighter Pack#3 hebben gekocht. Vanaf 20 februari is het spel afzonderlijk verkrijgbaar via de PlayStation Store, Xbox Store, Steam en Microsoft Store. De Teenage Mutant Ninja Turtles gaan overigens wel flink wat geld kosten. Voor zo’n 15 euro hengel je ze per stuk binnen.

Destijds schreven we in onze Injustice 2-review het volgende over de game:
“Als je houdt van games met veel content, dan heb je aan Injustice 2 een hele goede. De game zit gevuld met modi die je een tijd bezig houden. Als je alleen al in je eentje wilt spelen, dan heb je al een uitgebreid verhaal dat je een paar uur weet te vermaken. Daar kan een game als Street Fighter nog een puntje aan zuigen.” Lees de volledige review hier.

Reageer op artikel:
Vecht met de Teenage Mutant Ninja Turtles in Injustice 2
Sluiten