Daniel Koster
Daniel Koster 1 aug 2016

WANT: draadloze oplader laadt je smartphone al zwevend op

Yes, we zijn eindelijk een draadloze oplader tegen het lijf gelopen die onze harten heeft gestolen. We hebben er namelijk eentje voor je in petto die je smartphone al opladend laat zweven. Wil je het plaatje trouwens helemaal compleet maken? Dan is dit zwevende whiskyglas de ultieme toevoeging op jouw futuristische oplader.

Een draadloze oplader die je telefoon ook nog eens magisch laat zweven

We lopen steeds meer zwevende dingen tegen het lijf. Naast het zwevende whiskyglas heb je ook al zwevende kamerplanten bijvoorbeeld. De draadloze oplader die je telefoon laat zweven is toch echt onze favoriet tot nu toe. De OvRcharge werkt via een speciale hoes. Deze beschermt je smartphone in het dagelijkse leven tegen zaken als val- en stootschade. Is het dan tijd om je telefoon van juice te voorzien? Dan kun je ‘m met case en al boven de lader hangen. De hoes kent namelijk een magneet die je telefoon laat zweven én de technologie om je smartphone draadloos op de laden. Deze lader zal op je nachtkastje of in de woonkamer meteen de aandacht trekken, en dan op een goede manier. WANT!

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Opladen 2.0

Je telefoon draadloos én zwevend opladen, dat is toch echt iets waar we tien jaar geleden enkel van konden dromen. Toch gaaf dat we in een tijd leven waar onze dromen in uitkomen. En dat enkel voor 180 euro inclusief verzendkosten. Dus, wil jij je telefoon of tablet (apparaten tot maximaal zeshonderd gram) zwevend opladen, sla je slag! Eén dingetje: je moet nog even wachten totdat-ie in je bezit is. De lader is nu nog een Kickstarterproject. Het zou tot die tijd wel zonde zijn als je je oplader vergat. Met deze truc gebeurt dat je nooit meer. Graag gedaan!

Reageer op artikel:
WANT: draadloze oplader laadt je smartphone al zwevend op
Sluiten