Tech 11 jun 2019 Dominick Vietor

Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van juni 2019

Introductie: de beste smartphones van juni 2019

Op zoek naar de beste smartphones van het moment? Een leuke nieuwe smartphone voor jezelf, je moeder of je vriend(in)? In onze koopwijzer vertellen we je wat de beste koop is in verschillende marktsegmenten.

Tegenwoordig hebben de meeste smartphones onder €300 gemeen dat ze prima zijn, maar weinig bijzondere functies bieden. Dat bestempelen we dus als de budgetcategorie.

Tussen €300 en €500 vind je het middensegment, met indrukwekkende toestellen die vooral op de details met de topklasse verschillen. Meestal zijn dit oude topsmartphones of toestellen die nadrukkelijk de strijd aangaan met de top.

Vanaf €500 spreken we van een high-end smartphone, vaak voorzien van de snelste processoren en opvallende features. Hoewel de high-end klasse een nogal grote prijscategorie van €500 tot zo’n €1500 omvat, zijn de verschillen tussen deze toestellen niet extreem groot. Die super premium smartphones van €900 of meer zijn over het algemeen alleen voor de echte fijnproevers de moeite waard. Die komen dus – voor zover ze überhaupt aan te raden zijn – in dezelfde high-endcategorie terecht.

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we al onze keuzes onderbouwen en waar mogelijk ook links geven naar onze review of preview van het betreffende toestel. Via het menu hieronder zijn de verschillende categorieën bereikbaar.

Reageer op artikel:
Koopwijzer: dit zijn de beste smartphones van juni 2019
Sluiten