Telekoopwijzer: dit zijn de beste smartphones van februari 2019

Dominick Vietor 3 feb 2019 Tech

Introductie: de beste smartphones van februari 2019

Op zoek naar de beste smartphones van het moment? Een leuke nieuwe smartphone voor jezelf of iemand uit je omgeving? In onze Telekoopwijzer vertellen we je wat de beste koop is in verschillende marktsegmenten.

Die segmenten zijn deze maand een beetje verschoven; de grens tussen verschillende marktsegmenten wordt namelijk steeds hoger. Dat betekent trouwens niet per s√© dat smartphones duurder worden: ook de kwaliteit van toestellen van zeg ‚ā¨200 is de afgelopen tijd flink gegroeid. Maar de duurste smartphones kosten wel steeds meer.

Tegenwoordig hebben de meeste smartphones onder ‚ā¨300 gemeen dat ze prima zijn, maar weinig bijzondere functies bieden. Dat bestempelen we dus als de budgetcategorie. Tussen ‚ā¨300 en ‚ā¨500 vind je het middensegment, met indrukwekkende toestellen die vooral op de details met de topklasse verschillen. Vanaf ‚ā¨500 spreken we van een high-end smartphone, vaak voorzien van de snelste processoren en opvallende features. Hoewel de high-end klasse een nogal grote prijscategorie van ‚ā¨500 tot zo’n ‚ā¨1500 omvat, zijn de verschillen tussen deze toestellen niet extreem groot. Die super premium smartphones van ‚ā¨900 of meer zijn over het algemeen alleen voor de echte fijnproevers de moeite waard.

Zoals jullie van ons gewend zijn zullen we al onze keuzes onderbouwen en waar mogelijk ook links geven naar onze review of preview¬†van het betreffende toestel. Via¬†het menu hieronder zijn de verschillende categorie√ęn bereikbaar.

Geen zin om te lezen? Check dan zeker ook even onze maandelijkse Telekoopwijzer video, die je hieronder kunt vinden. Via de knop volgende onder de video kun je de volledige Telekoopwijzer met de beste smartphones van de maand vinden.

Reageer op artikel:
Telekoopwijzer: dit zijn de beste smartphones van februari 2019
Sluiten