Dit zijn de beste smartphones van november 2018

In onze Telekoopwijzer bespreken we maandelijks de beste smartphones. Dat betekent dat het nu, begin november, weer tijd is voor een nieuw lijstje met de beste toestellen. Met trots presenteert team WANT: de beste smartphones van november 2018.

Telekoopwijzer

Je moet tegenwoordig sterk in je schoenen staan om geen keuzestress te krijgen bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone. De keuze is namelijk reuze. Gelukkig weten we bij WANT het nodige van nieuwe smartphones en helpen we je graag.

Dat doen we natuurlijk met onze uitgebreide reviews, maar ook met de Telekoopwijzer. Een lijst met de beste smartphones van dit moment.

Huawei Mate 20 Pro koopwijzer

In deze video bespreken we vijf van die toestellen, die bijna allemaal nieuw zijn. Dat is redelijk uniek, want vaak is de koopwijzer juist gevuld met wat oudere toestellen die door hun verlaagde prijs een waar koopje zijn.

Techtober

Dat heeft alles te maken met vorige maand. De maand oktober zit zo vol met tech-lanceringen, dat hij ook weleens techtober genoemd wordt. De 2018-editie daarvan was bovendien een bijzonder uitgebreide, met veel nieuwe en interessante smartphones. Denk aan de iPhone Xr, de Huawei Mate 20 Pro, de OnePlus 6T en de nieuwe Pixel 3-toestellen van Google. Al komen die laatsten voorlopig helaas niet officieel naar Nederland.

OnePlus 6T main foto

Allemaal interessante high-end smartphones die voor een groot deel in de Telekoopwijzer terecht gekomen zijn. Maar natuurlijk is er ook aandacht voor wat meer betaalbare toestellen. De¬†Xiaomi Pocophone F1¬†bijvoorbeeld. Dat is een erg interessant nieuw toestel in het middensegment. Ondanks de lage prijs van ‚ā¨350 biedt de F1 zo’n beetje high-end specificaties en dat is natuurlijk zeker de moeite waard.

Beste smartphones

Kortom, we hebben de beste smartphones van dit moment weer verzameld in een mooi filmpje. Je checkt ‘m hierboven. Enjoy!

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste smartphones van november 2018
Sluiten