Videoland december: Temptation Island, Jurassic Park en Mamma Mia

Het duurt nog twee weken voordat het december is, maar Videoland maakt de line-up al bekend. Wij zetten de beste titels op een rijtje.

Videoland is na Netflix misschien wel de populairste streamingdienst van Nederland. Doordat het van RTL is, zie je er vooral veel Nederlandse programmering. Desondanks heeft het platform ook een aantal buitenlandse toppers. Wij zetten de nieuwste releases op een rijtje zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Dit zie je in december op Videoland

Videoland ken je natuurlijk van series als Mocro Maffia en de verschillende documentaires met bekende Nederlanders die de streamingdienst uitzendt. Ook aankomende maand zien we weer een bekende naam naar de streamingdienst komen: Temptation Island. Wat je allemaal kunt verwachten zetten we op een rijtje.

Temptation Island: Love or Leave – 26 november

We beginnen met een titel die je al net een weekje eerder kunt zien op Videoland: Temptation Island. Dit is een compleet vernieuwde editie waar het volgens de makers niet over verleiding gaat, maar of ze voor elkaar bestemd zijn. De partners gaan als ‘single’ het avontuur aan. Waarschijnlijk komt er alsnog veel drama.

Meisje van plezier (seizoen 3) – 6 december

In deze serie op Videoland zie je Angela Schijf in de rol van Nadine. Ze is een prostituee en heeft voldoende klanten. Wat haar echter dwarszit is een schoolplein-incident en de rechtszaak tegen Meryem. Dat zorgt voor spanningen in de familie.

Good Trouble – 7 december

Deze serie is een spin-off van The Fosters die ook op Videoland te zien. Twee vrouwen vertrekken naar Los Angeles om hun volwassen leven te beginnen. Hoewel ze zijn gescheiden raakt hun leven toch met elkaar verweven. Dat zorgt voor ‘Good Trouble.’.

Mamma Mia! – 10 december

Als je van Abba houdt is dit waarschijnlijk de ideale film voor je. De ene na de andere hit komt dan ook voorbij tijdens deze film. Sophie wil gaan trouwen op een Grieks eiland en wil weggegeven worden door haar vader. Maar wie is dat nou eigenlijk? De zoektocht levert een hoop bijzondere momenten op.

Jurassic Park – 13 december

Vanaf 13 december zijn alle Jurassic Park-films te zien op Videoland. Als je dus van dino’s houdt, kom je daar de kerstperiode goed mee door. We zien hoe het in een themapark met dinosaurussen compleet uit de hand loopt.

Temple – 17 december

Als zijn vrouw stervende is, zoekt Daniel Milton naar een behandeling die haar toch kan helpen. Hij heeft daarom veel geld nodig om experimentele middelen te betalen. Hij gaat werken in een ondergrondse kliniek waar allerlei criminelen voor hulp langskomen. Helaas wordt hij steeds verder de criminele wereld ingezogen.

Reageer op artikel:
Videoland december: Temptation Island, Jurassic Park en Mamma Mia
Sluiten