Kiara Angelino
Kiara Angelino Cars 13 mrt 2017

Omgebouwde Tesla Model S komt rechtstreeks uit een stripboek gereden

Sommige mensen willen hun auto van anderen onderscheiden. Burnie Burns (goede naam wel) is daar het perfecte voorbeeld van. Hij heeft zijn Tesla Model S zo omgebouwd waardoor het lijkt alsof de auto uit een cartoon komt cruisen. Probeer dat maar eens na te doen. Of niet natuurlijk. Het blijft jouw keuze.

Door een portemonnee geïnspireerd

Een Tesla Model S zie je anno twintigzeventien zo veel rijden dat ‘ie niet meer opvalt. Daarom schakelde hij een ontwerper in om het uiterlijk van zijn auto te veranderen. Met als inspiratie: een portemonnee met een 2D-design. De portemonnee is gemaakt door Jump From Paper, een bedrijf dat 3D-lijkende-objecten tot 2D-design transformeert.

Cartoon Tesla

Van normale Tesla Model S naar rijdende cartoon

Het leek Burnie wel een goed idee om zijn Tesla er net zo uit te laten zien. Dit lijkt een simpel idee, maar in de praktijk bleek het toch een lastige opgave. Uiteindelijk is de Tesla van vinyl voorzien. Dit vinyl is bedekt met een gele print met schaduw tinten. Dat was vervolgens genoeg om een Tesla Model S te maken die opvalt. Iets wat je niet gauw op straat zal tegenkomen.

Krijg jij ook geen genoeg van opvallende auto’s? Bekijk dan de toekomstige zelfrijdende auto van Volkswagen. Super lelijk, maar wel vernuftig. Bestuur jij tóch liever je auto zelf? Check dan de nieuwe Mercedes E-Klasse Cabriolet die vol innovatie zit.

Reageer op artikel:
Omgebouwde Tesla Model S komt rechtstreeks uit een stripboek gereden
Sluiten