Ilona Braam
Ilona Braam Elektrische auto's 11 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze Tesla producten kunnen we in 2017 verwachten

Tesla liefhebbers hebben dit jaar een paar spannende dingen om naar uit te kijken. Het belooft namelijk weer een interessant jaar voor het bedrijf te worden met uiteenlopende projecten en Tesla goodies. Zo zullen we onder andere de lancering van de Tesla zonnepanelen zien, de Tesla Model 3 en waarschijnlijk een nieuwe roadster.

Elektrische Model 3

Van alle producten zullen de ogen het meest gericht zijn op de elektrische Tesla Model 3. Deze zou over een paar maanden al gelanceerd moeten worden voor een vanaf prijs van $35,000. Een volgeladen Model 3 zou volgens de berichten goed zijn voor minstens 346 km.

Tesla Model 3

Elektrische truck

Ruim een week geleden wierp Elon Musk eindelijk wat licht op de game changer elektrische Tesla truck. De vrachtwagen wordt verwacht in september dit jaar eindelijk onthuld te worden. Massaal gebruik van de trucks zou volgens Musk 18 tot 24 maanden later gebeuren.

Tesla elektrotruck

Zonnepanelen

Dit jaar zal ook Tesla’s nieuwe fabriek in Nevada online gaan om te beginnen met de productie van Tesla zonnepanelen. Volgens Musk ziet het ernaar uit dat de Tesla daken uiteindelijk zelfs goedkoper zouden kunnen uitvallen dan normale daken. Onlangs zijn de specifieke prijzen en details bekend gemaakt.

Tesla Roadster

Het is nog niet zeker, maar waarschijnlijk zal Tesla dit jaar een nieuwe Roadster uitbrengen. Hiermee gaat de automaker terug naar zijn roots en het model dat het bedrijf op weg hielp naar de successen van tegenwoordig. Echte fans zullen zeker de convertible sportieve Tesla waarderen. Er zijn een hoop mensen die al een tijdje wachten op een nieuwe Roadster.

Naast Tesla goodies, ook high-tech tunnels

Terwijl Elon Musk bij Tesla hard werkt aan al deze nieuwe  producten, werkt hij bij zijn eigen The Boring Company aan iets heel anders. De producten daar zijn wat meer duister en verborgen. Musk is namelijk bezig met high-tech tunnels, welke auto’s snel en efficiënt onder de grond verplaatsen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze Tesla producten kunnen we in 2017 verwachten
Sluiten