Dominick Vietor
Dominick Vietor Cars 1 sep 2019

[REVIEW] Zes redenen om de Tesla Model 3 (niet) te kopen

Introductie: kleintje van Tesla

De Tesla Model 3. We hebben er al talloze artikelen over geschreven, en nu kunnen we hem eindelijk zelf uitproberen. In deze Tesla Model 3 review vertel ik je waarom dit zo’n goede auto is in 5 redenen om de Model 3 te kopen. Plus een reden om ‘m juist links te laten liggen. Dat allemaal natuurlijk met een WANT-tintje, extra gericht op de toffe tech die Tesla in deze auto gestopt heeft.

Tesla Model 3 review design
Afbeelding: WANT/Dominick Vietor

Laat ik beginnen met een korte introductie van de Tesla Model 3. Dit is het langverwachte ‘kleine’ en ‘goedkope’ model van Tesla. Klein en goedkoop tussen aanhalingstekens. Als je de Model 3 vergelijkt met de totale automarkt dan is hij namelijk niet erg klein en zeker niet goedkoop. Je kunt hem pak ‘m beet zien als concurrent van de BMW 3-serie of Audi A4, maar dan vanwege zijn elektrische aandrijflijn nog wat duurder.

Een auto die heerlijk rijdt met een groot sexappeal en boordevol techniek

Je moet dus stevig in de buidel tasten voor de Model 3, maar krijgt daar gelukkig heel wat voor terug. Allereerst een schoon geweten omdat deze auto geen fossiele brandstoffen verstookt. Maar bovenal een auto die heerlijk rijdt met een groot sexappeal en boordevol slimme én leuke techniek. Lees snel verder om in vier punten te weten te komen waarom jij deze Tesla Model 3 zou moeten kopen én voor een reden om hem toch links te laten liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
[REVIEW] Zes redenen om de Tesla Model 3 (niet) te kopen
Sluiten