Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Cars 3 mei 2017

Tesla Model 3 duikt op in het wild: check de foto’s en video

De Tesla Model 3 is meerdere keren in het wild opgedoken. Oplettende autoliefhebbers namen snel een aantal foto’s, die je in dit artikel kunt checken.

Tesla Model 3: elektrische auto voor de massa

Elon Musk is een echte visionair. Hij voorspelt niet alleen de toekomst, maar zorgt er ook nog eens voor dat diezelfde toekomst een stuk dichterbij komt. Soms vragen we het ons af wanneer de miljardair slaapt, want hij is met talloze projecten bezig. Sinds 2006 is hij al van plan om met Tesla een elektrische auto voor de massa uit te brengen.

Tesla Model 3

De huidige Tesla’s zien er tof uit, maar zijn vrij prijzig en moeilijk verkrijgbaar. Musk is daarom al jaren van plan om de winst van de Model S te gebruiken om een betaalbaar model te ontwikkelen. Maak kennis met de Tesla Model 3.

De massaproductie van de Tesla Model 3 gaat naar verwachting in juli van start. Nog voor het einde van 2018 zullen de eerste gegadigden hun elektrische bolide in kunnen stappen. Dan zijn we dus meer dan twaalf jaar verder, sinds Musk zijn initiële plannen onthulde.

Normaliter mist Tesla geregeld zijn deadlines, maar dat zal bij de Model 3 meevallen. Niet alleen is het bedrijf een stuk efficiënter geworden, maar is de auto ook nog eens een stuk minder complex om te produceren, vergeleken met de Model S en Model X. Tesla kijkt dit keer dus echt naar het grote plaatje. Geen wapenfeiten voor de elite, maar een elektrische auto voor de massa.

Tesla Model 3

Gespot!

De vooruitstrevende autofabrikant is het nieuwe model al uitgebreid aan het testen. Steeds vaker duikt de Model 3 in het wild op. Oplettende autoliefhebbers weten geregeld medewerkers van Tesla te betrappen in Amerika. Gelukkig kunnen wij meegenieten van de foto’s. Men spotte een zilveren, zwart en een blauw model.

Tesla Model 3

We hebben de foto’s van de vermeende elektrische bolide in dit artikel voor je verzameld. Wat vind jij van het uiterlijk? Met een verwachte prijs van 35.000 euro lijkt Elon Musk echt de doorsnee consument te gaan bereiken. Nu nog even geduld hebben!

Check ook de elektrische truck van Tesla. Of geniet van de geniale ingevingen van een verveelde Elon Musk. Heb je overigens de nieuwe Volvo al gezien?

Reageer op artikel:
Tesla Model 3 duikt op in het wild: check de foto’s en video
Sluiten