Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Rides 9 jul 2019

Elon Musk heeft slecht nieuws voor de Tesla Model S en X

Niet alleen smartphones en applicaties krijgen updates. Ook in de wereld van voertuigen is er sprake van nieuwere versies. Het spreekt voor zich dat ook een dynamisch bedrijf als Tesla hieraan meedoet. Al heeft CEO Elon Musk nu echter slecht nieuws voor mensen die hadden gehoopt op een nieuwe versie van de modellen S en X.

Elon Musk: ‘de Tesla Model S en Model X krijgen geen update’

Tesla gebruikers die hadden gehoopt dat de Model S en Model X een nog update zouden krijgen komen bedrogen uit. Eigenaar Elon Musk heeft namelijk via Twitter bekend gemaakt dat zowel de Model S als de Model X voertuigen geen ”refresh” zullen krijgen:

Een zogeheten refresh houdt in dat er enkele kleine aanpassingen aan een voertuig gedaan worden, zowel in de software als de hardware. Toen er gevraagd werd of er qua interieur wel wat veranderd zou gaan worden was het antwoord wederom ”nee”:

Desondanks zal Tesla gewoon doorgaan met het produceren van de Model S en Model X. Het is alleen niet zo dat de modellen van binnen in de toekomst wat meer op de Model 3 zullen gaan lijken, terwijl hier in eerste instantie wel over gespeculeerd werd.

Records

Ondanks het uitblijven van updates blijft Tesla het goed doen. Zo verbrak het bedrijf onlangs nog haar eigen record.

In het tweede kwartaal van dit jaar werden er namelijk maar liefst 95.200 auto’s afgeleverd. Dit is meer dan ooit tevoren. Meer nieuwtjes omtrent Tesla lees je in ons overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elon Musk heeft slecht nieuws voor de Tesla Model S en X
Sluiten