Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Cars 27 dec 2017

Tesla’s Model S wordt nog gelikter en sneller met deze performance kit

We weten dat de Tesla Model S al een meest gelikte auto is, maar Novitec bewijst dat het altijd  nog net een stapje meer kan. Met hun performance kit voor de elektrische auto, ziet de Model S er nog luxueuzer uit en krijg je nog net iets strakkere prestaties.

Zo lang er mensen zijn, zullen auto’s custumized worden

In sommige mensen zit de drang om te customizen en dat is maar goed ook. Hoewel een custom car er niet altijd beter op wordt, zijn er absoluut een paar indrukwekkende exemplaren. Ook de Tesla Model S ontkomt niet aan het customizen en met de performance kit van Novitec blijft hij zijn originele stijl behouden, terwijl hij een subtiele boost krijgt.

Tesla Model S met performance kit

Gouden wielen en koolstofvezel spoiler

Novitec heeft een kit om de aerodynamica, het veringsysteem en de remmen van de Model S een subtiele upgrade te geven. Zo geef je de wielen van de auto een extra luxe uitstraling met de exclusieve Vossen varianten met schuine gouden spaken. Daarnaast zorgen de koolstofvezel spoiler voorin aan de onderkant en sideskirts ervoor dat de auto stabieler wordt en dat je nog net wat sneller over de weg kunt scheuren.

Tesla Model S

Remmen in stijl met een lagere Tesla Model S

Als je harder gaat, moeten je remmen natuurlijk optimaal zijn om op tijd te kunnen stoppen. Ook daar heeft Novitec aan gedacht en je kunt de Model S verder nog upgraden met carbon keramische remschijven achterin of een nieuwe remklauw met zes zuigers. Voor verschillende prestaties is er nog een veringsysteem met drie verschillende modussen, waarbij de auto tot 40mm lager gepositioneerd kan worden.

Tesla Model S

Upgrade kit bemachtigen?

Op de Novitec website is de aangepaste Model S te bewonderen op verschillende foto’s, die je zeker laten watertanden. Hoewel de website een webshop heeft, is de upgrade kit hier helaas niet te vinden. Je kunt gelukkig via de site wel contact met ze opnemen, mocht je je Tesla Model S een kleine boost willen geven.

Tesla Model S

Dat de Tesla Model S een knap staaltje rijkunsten kan laten zien weten we allemaal. Maar de auto liet echt zijn kunsten zien tijdens ‘s werelds grootste dragrace, waar de Model S zowel Ferrari als Porsche en McLaren versloeg.

Uncrate

Reageer op artikel:
Tesla’s Model S wordt nog gelikter en sneller met deze performance kit
Sluiten