Noah Korevaar
Noah Korevaar Elektrische auto's 14 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Elon Musk reageert op erotische mogelijkheden van zelfrijdende Tesla

Wat Elon Musk betreft zitten we over een paar jaar allemaal in een zelfrijdende auto. Het liefst een Tesla natuurlijk. Maar als we niet meer op het stuur hoeven te letten, wat gaan we dan onderweg doen? Een boekje lezen, films kijken of… erotische plannen uitvoeren.

Erotische actie in Tesla Model X

Althans, een nieuwe video op Pornhub laat zien dat daar genoeg ruimte voor is. Een actrice zonder kleding klimt bovenop de chauffeur van een Tesla Model X. Dat is weer eens wat anders dan een standaard duurtest!

Dat soort video’s hebben we vaker voorbij zien komen, maar dan staat de auto ergens op een parkeerplaats. Dit keer reed de Model X gewoon door terwijl de twee passagiers op hele andere dingen gefocust waren. De mogelijkheden van een zelfrijdende auto… Tijdens de daad worden de passagiers netjes naar hun bestemming gebracht.

Elon Musk reageert

Tesla CEO Elon Musk zou Elon Musk niet zijn als hij niet hierop zou reageren. Als de beste man niet bezig is met memes delen op Twitter, dan gaat hij wel geregeld in op alles wat met Tesla te maken heeft. Zo kwam ook deze video hem onder ogen.

Zijn reactie? Op subtiele wijze laat hij middels een tweet weten dat hij de video in kwestie ook heeft gezien. Vervolgens geeft de miljardair toe dat we dit aan hadden zien moeten komen. Of hij de video zelf tegen kwam tijdens zijn avonturen op het internet of dat een assistent hem op de ophef heeft gewezen, is helaas niet duidelijk.

Taylor Jackson, zoals de erotische actrice uit het filmpje heet, lift flink mee op de hype. In een interview legt ze uit dat het haar talent is om een erotisch sausje over alledaagse bezigheden te gieten. Ze was naar eigen zeggen stomverbaasd dat niemand dit eerder had gedaan. Ze bedacht een simpele verhaallijn, zelfs voor porno begrippen, en ging aan de slag. Op Instagram noemt ze zichzelf ondertussen al TeslaTaylor.

Allesbehalve veilig

De video benadrukt overigens ook meteen waarom dit soort stunts allesbehalve veilig zijn. De scherpe kijker zal opvallen dat Taylor nog wel eens tegen het stuur van de Model X tikt, waardoor de auto uit de Autopilot schiet. Gelukkig weet de bestuurder ondanks de dame op zijn schoot snel in te grijpen. Do not try this at home

?Check ook dit: Tesla-killer: Aston Martin toont elektrische Rapide E

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elon Musk reageert op erotische mogelijkheden van zelfrijdende Tesla
Sluiten