Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Cars 19 mrt 2019

Elon Musk verstopte de Tesla Truck in Tesla Model Y onthulling

Afgelopen week werd na twee jaar wachten eindelijk de Tesla Model Y onthuld, een SUV. Daarover lees je hier meer. Na de presentatie gebeurde echter iets vreemds: volgens CEO Elon Musk hebben we allemaal een grote easter egg gemist.

Tesla Model Y en Tesla Truck

De miljardair had een afbeelding in zijn presentatie verborgen, een hint naar de toekomst van Tesla. Diehard fans gingen gelijk op klopjacht, en al snel werd de desbetreffende afbeelding gedeeld door Musk zelf: het gaat om een teaser voor de aankomende Tesla pickup truck.

Dat is een nieuwe bolide die al eerder is bevestigd en ook al uitgebreid wordt getest. De teaser in kwestie bevat helaas amper nieuwe informatie. Sterker nog, er valt vrij weinig te zien.

Wat zien we?

We zien een lang, plat oppervlak met het Tesla-logo. Het gaat hier dus waarschijnlijk om de motorkap van de Tesla truck, met een koplamp die uit een enkele balk bestaat. De rand aan de achterkant en de lengte komen echter niet overeen met dit officiële beeld:

Tesla pickup truck

Je zou verwachten dat de voorkant inderdaad minder plat zal zijn, meer aerodynamisch. Ach, al met al blijft het voorlopig bij een teaser, en moeten we er waarschijnlijk niet teveel achter zoeken.

Nu Musk het echter als een cyberpunk truck beschrijft, speculeren fans toch over een innovatieve verrassing die de excentrieke ondernemer in petto zou hebben…

Voorlopig blijft het een kwestie van geduld hebben, dus neem tot verdere onthullingen alle speculatie en geruchten vooral met een korrel zout. Al met al hebben we immers niet meer dan een zwart vlak met het Tesla-logo…

?Check dit: Tesla Model Y onthuld: Nederlandse prijzen, bereik en meer!

Carscoops

Reageer op artikel:
Elon Musk verstopte de Tesla Truck in Tesla Model Y onthulling
Sluiten