Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Cars 16 okt 2019

De Tesla pickup truck moet een futuristisch beest worden

Er gaan al een hele tijd geruchten over de pickup truck van Tesla. Nu heeft Elon Musk gereageerd op die geruchten met een typische tweet zoals we van hem gewend zijn.

Volgens Musk wordt de pickup truck een wagen die het beste kan worden beschreven als een armored personnel carrier uit de toekomst. Oftewel een beest om mee los te gaan.

De Tesla pickup truck moet krachtig worden

Momenteel heeft Tesla al heel wat verschillende modellen op de markt. En ondanks dat het bedrijf nog altijd de moeite heeft om aan de vraag te voldoen, blijft het vrolijk doorgaan met vernieuwen en verbeteren. De Tesla pickup truck zou zodoende naast de reeds bestaande Model 3, de Model Y, de nieuwe Roadster en de Tesla Semi komen te staan. Of dat problemen gaat opleveren, dat is nog de vraag.

Maar goed, de Tesla pickup truck. Volgens de planning moet deze in november worden onthuld. En richting die onthulling ontstaan er veel geruchten. Elon Musk werd daar ook naar gevraagd op zijn favoriete medium, Twitter. En daar gaf hij dus het antwoord waar we eerder over schreven.

De Tesla pickup truck zou zich met name richten op de Amerikaanse markt, waar de pickup nog altijd een populair model is en geschikt is om van alles en nog wat te vervoeren. Hij zou volgens de geruchten voorzien zijn met een dual motor die een 4 wheel aandrijving ondersteunt en het mogelijk moet maken om de wagen van veel kracht te voorzien wanneer je door de modder rijdt. Daarnaast zou hij tussen de 600 en 800 kilometer moeten afleggen wanneer hij volledig is opgeladen. Hopelijk gaat de onthulling snel komen en krijgen we hem echt te zien.

Reageer op artikel:
De Tesla pickup truck moet een futuristisch beest worden
Sluiten