Tesla’s nieuwste (en enige betaalbare) gadget in no-time uitverkocht

Afgelopen week was een grote week voor Tesla. Zo presenteerde het bedrijf van Elon Musk de Semi vrachtwagen en een nieuwe Roadster. Aan deze voertuigen hangt een flink prijskaartje, maar de autofabrikant heeft ook een nieuw product gelanceerd dat wél betaalbaar is voor de grote massa: een powerbank.

Superchargen in het klein met powerbank

De powerbank die het bedrijf van Elon Musk presenteerde viel een beetje in het niet bij het grote nieuws over de nieuwe elektrische vrachtwagen en de nieuwe super snelle roadster. Toch is de gadget wel handig, én betaalbaar. Met de powerbank geheel in Tesla-thema kun je iPhones, iPads en allerlei andere apparaten opladen die beschikken over een micro-USB.

De powerbank die beschikt over een 3,35mAH batterij is geinspireerd op Tesla’s Superchargers. De echte Tesla-fans weten waar we het over hebben. Die fans zullen waarschijnlijk ook het meest geïnteresseerd zijn in een apparaat dat lijkt op een auto-oplader om hun mobiele devices mee op te laden.

powerbank
Via Tesla
Tesla

Betaalbare producten van Tesla direct uitverkocht

Dat een desbetreffend betaalbaar apparaat van de autofabrikant populair is, blijkt uit het feit dat hij direct uitverkocht was. Het apparaat was te koop voor 45 dollar. Wie hem nu nog wil kopen zal echter het internet moeten afstruinen om hem te bemachtigen, of de website van Tesla in de gaten moeten houden voor een nieuwe voorraad.

Het bedrijf van Elon Musk verkoopt ook een Desktop Supercharger voor 45 dollar. Deze is eigenlijk nóg beter voor de superfans, aangezien het een miniatuurversie is van de echte Supercharger. Helaas is ook deze lader uitverkocht.

Maar even eerlijk, wie heeft er een oplader die op een elektrisch laadstation lijkt nodig, als je deze draadloze oplader die je smartphone laat zweven ook kunt hebben?

Reageer op artikel:
Tesla’s nieuwste (en enige betaalbare) gadget in no-time uitverkocht
Sluiten