Noah Korevaar
Noah Korevaar Elektrisch 20 feb 2018

Fan brengt Tesla Roadster en Falcon Heavy samen in briljante reclame

Elon Musk is van alle markten thuis. De briljante miljardair heeft niet alleen PayPal tot een groot succes gemaakt, maar stond ook aan de wieg van Tesla en SpaceX. We gaven je onlangs een kijkje in zijn leven, waardoor het duidelijk wordt hoe hij dat allemaal voor elkaar heeft gekregen. Nu komen twee van zijn grootste achievements samen in een fan-trailer: de Tesla Roadster en de SpaceX Falcon Heavy lancering van eerder deze maand. 

Tesla Roadster en SpaceX Falcon Heavy komen samen

 

Je kunt het filmpje hieronder checken. De nepreclame is in elkaar gezet door Matthew Manaloto, een 19-jarige psychologie-student uit Amerika. “Mijn inspiratie voor de reclame kwam vooral voort uit mijn liefde voor Elon Musk’s projecten en bedrijven en het succes wat hij daarmee behaalt,” aldus de student. “Veel mensen blijven sceptisch, maar  het lijkt erop dat elk project dat hij start, een groot succes wordt. Ik denk echt dat Musk een van de meest belangrijke personen van onze tijd is, als je kijkt naar de toekomst van de mensheid. Het verkennen van de ruimte en elektrische auto’s zouden niet zo ver zijn gekomen zonder SpaceX en Tesla.”

Falcon Heavy

Mooi gezegd! De reclame komt je wellicht bekend voor. Een Super Bowl-reclame voor de Audi R8 uit 2016 is namelijk als basis gebruikt. Daarin zagen we een gepensioneerde astronaut die zijn gloriejaren herleeft wanneer zijn zoon hem meeneemt in een V10 Plus, met op de achtergrond David Bowie’s Starman. Manaloto gebruikte die reclame, maar verving de fictionele trip met de echte beelden van de Falcon Heavy lancering. In plaats van een reclame die het verleden en het heden samenbrengt, komen opeens de twee grootste succes van Musk samen.

 

 

Op Reddit ging de fan-made reclame meteen viral. Overigens zullen we nog even moeten afwachten of de Tesla Roadster 2 echt een succes wordt. De bolide gaat namelijk pas in 2020 de weg op. De elektrische auto werd november vorig jaar onthuld, naast de Tesla Semi truck. De Roadster kan naar verluidt binnen 1,9 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur bereiken.  Ook wordt het de eerste productieauto met een bereik van 1000 kilometer, mits je op de snelweg rijdt. We zijn zeer benieuwd!

Lees ook: Check in de tussentijd hier wat Musk en andere invloedrijke personen van Bitcoin vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan brengt Tesla Roadster en Falcon Heavy samen in briljante reclame
Sluiten