Jelle van Es
Jelle van Es Rides 14 aug 2019

Tesla sleutels nooit meer kwijt: vrouw plaatst ze in haar arm

Je hebt van die mensen die wel eens hun sleutels verliezen. En dat is natuurlijk irritant. Een Amerikaanse vrouw, die zichzelf AmyDD noemt, heeft daar iets op gevonden. Zij besloot namelijk de sleutel van haar Tesla Model 3 te injecteren in haar arm. Op die manier heeft ze die altijd bij zich.

Tesla-sleutel in je arm

Hiervoor gebruikt ze de zogenaamde valet card van de auto. Die geef je normaal gesproken in de Verenigde Staten af bij het restaurant, waarna de valet-jongen de auto netjes parkeert. Maar Amy besloot dat het veel handiger was om het stukje techniek in haar arm te plaatsen, zodat ze altijd de deur van haar Tesla kan openen en er veilig mee kan weg rijden. Hiervoor is zij naar een body-modifcation studio gegaan en heeft daar een vriendelijk vent genaamd Pineapple (oftewel Ananas) de kaart in haar arm geïnjecteerd. Voordat hij er echter inging, werd de kaart in biopolymer geplaatst, waardoor het lichaam het niet zou afstoten. De onderstaande video toont het proces. Let wel op: er is bloed te zien in de video, waardoor het niet geschikt is voor de zwakke maag.

Het enige dat je niet ziet in de video, is hoe Amy daadwerkelijk de deur van haar Tesla Model 3 opent. Naar eigen zeggen komt dat doordat haar arm tijdens de vide nog was gezwollen. Daardoor moest ze heel erg dicht bij de deur komen om hem te openen. Wanneer de zwelling minder wordt, moet dit een minder groot probleem worden. Met de onderstaande video wilt ze laten zien dat de chip daadwerkelijk in haar lichaam zit en dat de NFC-reader deze ook oppikt.

Wil je meer lezen over Tesla? Bezoek dan hier onze handige overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tesla sleutels nooit meer kwijt: vrouw plaatst ze in haar arm
Sluiten