Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Cars 27 september 2019

Tesla Software Version 10.0 laat je Netflix kijken wanneer je stil staat

Ken je dat gevoel? Dat je genoeg geld bij elkaar hebt gesprokkeld om een mooie Tesla in huis te halen, dat je vervolgens je vriendin (of vriend) ophaalt en dan krijgt te horen dat hij of zij nog twintig minuten nodig heeft om zich klaar te maken? Nu is dat geen probleem meer, want dankzij de Tesla Software Version 10.0 kun je Netflix kijken wanneer je stil staat. En dat is niet het enige dat nieuw is.

De Tesla Software Version 10.0

De nieuwe update wordt uitgerold voor de Model S, de Model X en de Model 3. De consumenten die daarbij extra geld hebben neergelegd voor de Full Self-Driving-optie krijgen voorrang. Tesla verwacht dat het ongeveer een week duurt voordat de meeste gebruikers de update kunnen binnenhalen. Volgens Tesla zelf is het één van de grootste updates die het bedrijf ooit heeft gebracht. De onderstaande video geeft je alvast een goed overzicht van wat er zoal mogelijk is.

Voor wanneer je stil staat kun je gebruik maken van Netflix, Youtube en Hulu. Die laatste brengt in de Verenigde Staten ook live tv-mogelijkheden. Op die manier kun je dus nog beter zien wat er allemaal speelt in de wereld. Daarnaast brengt de update Spotify Premium. Het was natuurlijk al mogelijk om dat via je smartphone te laten afspelen, maar nu kun je het ook direct vanaf je Tesla gaan gebruiken. Als je rond rijdt, werkt Spotify natuurlijk wel.

Een andere grappige update is die van Caraoke. Hiermee kun je je stembanden gaan trainen en tijdens een reis met je vrienden lekker mee bleren met klassieke nummers. De app zou voorzien zijn van heel wat muziek en ondersteunt verschillende talen. Tot slot is het ook nog mogelijk om het eerste level van de game Cuphead te spelen in de Tesla Arcade. Wil je meer lezen over Tesla? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Tesla Software Version 10.0 laat je Netflix kijken wanneer je stil staat
Sluiten