Ilona Braam
Ilona Braam Cars 12 okt 2017

Elon Musk heeft goed nieuws over de Tesla truck

Zoals we weten is Tesla bezig met een eigen truck, welke transport naar een hoger niveau zou moeten tillen. Het prototype van de eerste Tesla truck zou nu eindelijk klaar zijn volgens Electrek, die stellen dat Elon Musk dit in een email heeft bevestigd.

Tesla truck vertraagt, maar met goede reden

De Tesla truck zou eigenlijk al eind oktober onthuld worden, maar dit werd (zoals we van Tesla gewend zijn) verplaatst naar 16 november. Het bedrijf heeft deze keer echter wel een goede reden. Musk geeft op Twitter aan dat dit te maken heeft met het aanpakken van problemen met de Model 3 en het vergroten van de batterij productie voor mensen in Puerto Rico en andere gebieden, welke door de recente orkanen zijn getroffen.

Tesla truck

Elon Musk zeer lovend over voertuig

Musk lijkt zelf erg onder de indruk van de Tesla truck te zijn en lijkt niet van Twitter weg te slaan met lovende woorden. Hoewel de geruchten over de specificaties behoorlijk positief zijn, zouden de daadwerkelijke specificaties volgens de Tesla CEO nog beter zijn dat wat we tot nu toe te horen hebben gekregen. Eerder liet hij ook via zijn Twitter account weten dat de truck “next-level” zou zijn en bestuurders een sportauto gevoel zou geven.

Tesla Truck?

Al gespot in het wild?

Hoe het voertuig er precies uitziet weten we nog niet zeker. Onlangs dook er wel een foto op van wat de Tesla truck zou kunnen zijn. Musk lat hier echter niks over los. Op een tweet, waarin wordt gesteld dat we toch al weten hoe de truck eruit gaat zien, antwoordt de miljonair slechts met het twijfel zaaiende antwoord: “or do you?”.

In ieder geval zullen we het dus wel weten op 16 november. Daarna is het weer tijd voor Tesla om te focussen op de andere voertuigen. De Tesla-concurrent Porsche Mission E komt er namelijk ook al aan en is onlangs voor het eerst in het wild gespot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

BGR

Reageer op artikel:
Elon Musk heeft goed nieuws over de Tesla truck
Sluiten