Daniel Koster
Daniel Koster 17 nov 2016

Wat is zuiniger, afwassen of de vaatwasser? Doe de quiz en test je kennis

Het opwarmen van je eten doe je via de magnetron en het afwassen van je borden laat je aan de vaatwasser over. Maar, zijn deze apparaten zuiniger dan de real deal? Doe de quiz!

Genieten, maar wel op een duurzame manier

Het afwassen tegen de vaatwasser, gas versus de magnetron, gas versus de waterkoker en de oven versus de magnetron. Het zijn de vier moderne(re) innovaties waarvan we testen of ze ook zuiniger zijn. Aan het eind van de quiz kun jij ook zien welke antwoorden je goed had en zien waarom dat antwoord goed/fout is.

Zo, weten we dat ook weer. Had jij de antwoorden goed? Doe dan iets met die kennis. En o ja, we hebben ook nog wel wat gadgets voor je in petto om zuiniger te leven. Wat dacht je van deze slimme keukenkraan of deze energiezuinige waterkoker? Je vindt hier trouwens ook per antwoord de bronnen zodat je weet dat we geen broodje aap verhalen verkopen:

Deze en deze bron stellen dat je beter met de hand kunt afwassen dan via de vaatwasser. Daarnaast is opwarmen in de magnetron goedkoper en zuiniger. Deze bron zegt dat ook. Het opwarmen van water is een gelijkspellen, of zo stellen meerdere bronnen. Tot slot is zou de combimagnetron volgens deze bron zuiniger.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wat is zuiniger, afwassen of de vaatwasser? Doe de quiz en test je kennis
Sluiten