Daniel Koster
Daniel Koster Cars 8 jul 2016

Testing Manners: Tesla Model S P90D

Tesla is de afgelopen jaren heerlijk bezig en de Model S is daar zeker de belichaming van. Wij keken een aantal jaar geleden naar de P85+, de voorganger van de P90D. Toen waren we al flink onder de indruk. Maar Tesla zit (gelukkig) niet stil en blijft innoveren. Het resultaat is de P90D. Een prachtige wagen met allerlei nieuwe snufjes. Deze wordt uiteraard in de Tesla fabriek in Tilburg geassembleerd. Terwijl wij onlangs de Tesla fabriek bezochten, die video vind je hier, vonden onze maten van Manners het de hoogste tijd om wat uitgebreider naar de Model S P90D te kijken.

Hilarische doch informerende review van de Model S P90D

De eer was aan onze vrienden van Manners om de Tesla Model S P90D eens goed onder handen te nemen. Dit deden zij geheel op de Manners manier. Niet het benoemen van een reeks droge feiten, maar het gemak en de ervaring van de auto worden belicht. Zo kun je denken aan het gebruik van Summon, waarbij je de auto zonder ‘m te besturen kunt laten bewegen. Ook het autonoom rijden werd aan de tand gevoeld. En ook werd uiteraard de Ludicrous Mode uitgeprobeerd. Van nul naar honderd in drie seconden, check! Hoe dat er allemaal uitziet?

Video’s van ons zien? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Zoals uit de video duidelijk wordt is de P90D een geweldenaar met allerlei innovatieve snufjes en een prachtig design. Je kunt hier meer lezen over de P90D en de andere Model S modellen. Jammer dat-ie meer dan 125.000 euro kost. Dat betekent voor velen dus nog even verder dromen. Of wachten op de betaalbare Model 3 natuurlijk!

Reageer op artikel:
Testing Manners: Tesla Model S P90D
Sluiten