Rutger Houweling
Rutger Houweling 24 mrt 2017
Leestijd: 1 minuut

Elon Musk deelt video van testrit Tesla Model 3

De wereld wacht al maanden met smart op de eindversie van de Tesla Model 3. Tesla kan de pre-orders bijna niet aan en er zijn al miljarden dollars binnen zonder dat iemand het eindmodel heeft gezien. Jup, Tesla is een love brand! Elon Musk vond het dan ook hoogste tijd om een korte testrit van een Tesla Model 3-kandidaat te delen.

Tesla Model 3 kandidaat

Yes, je leest het goed, het gaat om een kandidaat. Dat zijn in ieder geval Elon’s woorden. Het kan de uiteindelijke versie zijn, maar ook weer niet. Lekker vaag allemaal. De auto wordt in eerste instantie met een achterwielaandrijving geleverd.

Op Twitter werd er daarna nog even doorgekletst. Een vierwielaandrijving wordt bijvoorbeeld zes tot negen maanden na de launch geleverd. De performance versies komen ongeveer over een jaar en zal de Model 3 over één scherm beschikken. Ter vergelijking: in de Model S en Model X heb je én een gigantisch scherm en een dashboard tot je beschikking. Zijn jullie overigens wel eens in de Tesla fabriek in Tilburg geweest? Een eerste indruk krijg je in dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Verge

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Elon Musk deelt video van testrit Tesla Model 3
Sluiten