Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 19 feb 2019

Dit potje in Tetris 99 is niet minder dan episch

Een tijdje geleden werd na afloop van een Nintendo Direct de game Tetris 99 vrijgegeven. Het is een game die je gratis kunt downloaden als je een online abonnement bij Nintendo hebt. Zeg maar een soort tegemoetkoming voor de kosten die je maakt. Tetris 99 is Tetris gemixt met Battle Royale. Je begint met 99 spelers en moet proberen als laatste over te blijven. Naast het feit dat de blokjes steeds sneller naar beneden komen, krijg je ook te maken met tegenstanders die hun weggespeelde lines naar jou toe sturen. Ik ben al blij als ik een potje in de top tien eindig. Maar deze Tetris 99-speler laat zien hoe episch de eindstrijd kan zijn.

Een machtig mooi potje Tetris 99

In dit potje gaat een Japanse speler echt tot het gaatje. Meer dan eens denk je dat het potje is afgelopen, maar komt hij op een waanzinnige wijze terug. En als je denkt dat de tijd is doorgespoeld in de game, dan heb je dat mis. Dit is gewoon hoe snel het kan gaan. Dat maakt het geheel nog indrukwekkender. Bekijk zelf maar hier hoe spannend het is.

Heb je de game nog niet? Download hem dan gratis en ga er mee aan de slag. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Dit potje in Tetris 99 is niet minder dan episch
Sluiten