Noah Korevaar
Noah Korevaar Gadgets 19 mrt 2019

Battle of New York: fan bouwt The Avengers na met LEGO

Ondertussen heeft Marvel met meer dan twintig films een groots Cinematic Universe opgezet. Het is bijna zeven jaar geleden dat we een climax van jewelste geserveerd kregen met The Avengers, in 2012. The Battle of New York dus, nu ook in LEGO!

The Battle of New York

Loki viel met zijn leger aan Chitauri-soldaten New York aan. Captain America, The Hulk, The Black Widow en de rest van The Avengers moesten samen komen om de stad te redden. Na een aantal solo-films was het de eerste keer dat we het kleurrijke team op zo’n schaal in actie zagen komen.

In de zeven jaar en talloze films die daarop volgden wist Marvel steeds weer de lat hoger te leggen. Het CGI-spektakel dat The Battle of New York was, is nu niet iets meer waar je van opkijkt.

The Avengers in LEGO

Toch nemen we even een nostalgisch tripje terug naar dat moment, dankzij Ben Cossy. Dat is een LEGO-fan die de kleurrijke plastic steentjes gebruikt om zijn favoriete films na te bouwen.

Op de één of andere manier is hij erin geslaagd om The Battle of New York compleet na te bouwen. Inclusief de Chitauri-soldaten die onze favoriete superhelden belagen. The Avengers zijn allemaal te spotten, zowel op de verwoeste straten als op de daken van de indrukwekkend hoge gebouwen.

The Avengers Battle of New York Lego The Avengers Battle of New York Lego

Over die gebouwen gesproken: dat is ook een prestatie van formaat. Cossy heeft verschillende bouwstijlen en soorten architectuur gecombineerd om een divers straatbeeld te realiserende, met variërende niveaus aan schade. Check hieronder meer beelden:

The Avengers Battle of New York Lego The Avengers Battle of New York Lego

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Battle of New York: fan bouwt The Avengers na met LEGO
Sluiten