Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 5 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

The Batman regisseur deelt eerste beelden Batmobile

Waar zou Batman zijn zonder zijn Batmobile? Vandaar dat de gemaskerde vleermuis ook in de aankomende nieuwe film in dit voertuig rond zal rijden.

Waar er eerder al foto’s van het nieuwe Batman-pak verschenen zijn er nu ook enkele shots van de Batmobile opgedoken.

Zo gaat de Batmobile in The Batman eruit zien

Het beeldmateriaal was te zien via Twitter, waar het door niemand minder dan The Batman regisseur Matt Reeves zelf gedeeld werd. Bij interesse kun je de foto’s hieronder zelf bekijken:

Wat ons betreft ziet deze Batmobile er veelbelovend uit. Al is er natuurlijk wel een kans dat het ontwerp nog ietwat bijgeschaafd zal gaan worden.

The Batman gaat rollen hebben voor Zoe Kravitz (Catwoman), Paul Dano (The Riddler), Colin Farrell (The Penguin), Andy Serkis (Alfred Pennyworth) en Jeffrey Wright (James Gordon). Daarnaast zal Batman dit keer gespeeld worden door Robert Pattinson, die momenteel in de arthouse-horrorfilm The Lighthouse te zien is. De film staat gepland om in juni 2021 te verschijnen. Al is het te hopen dat het coronavirus dan niet meer actief is.

Geen superheld?

Een grappig detail is dat Batman-vertolker Pattinson een tijdje geleden enkele opvallende uitspraken over zijn aankomend personage heeft gedaan. Hij gaf namelijk aan dat Batman volgens hem niet echt een superheld te noemen is. Dit omdat dit DC-personage geen concrete superkrachten bezit en slechts gebruik maakt van gadgets en andere moderne technieken. Ondanks dat deze uitspraak zoals verwacht de nodige kritiek opleverde, bleken er ook fans te zijn die het met hem eens waren.

Er zijn naast Pattinson ook enkele andere bekende acteurs die in het pak van Batman gekropen hebben gezeten. Zo hebben door de jaren heen onder andere Christian Bale, Ben Affleck en Michael Keaton de gemaskerde (super)held gespeeld.

Meer nieuwtjes rondom The Batman en andere populaire films zijn te vinden in dit overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
The Batman regisseur deelt eerste beelden Batmobile
Sluiten