The Boys krijgt een eigen Spin-off op Amazon Prime Video

The Boys is een van de meest populaire series op Amazon Prime Video. Nu komt er ook een bijzondere spin-off van het spektakel.

Heb je The Boys nog niet gezien? Doe dat snel, want het is echt een aanrader. Het gaat over een bijzondere groep nogal klunzige mannen die in opstand komt tegen corrupte superhelden die hun krachten misbruiken voor hun eigen gewin. Op dit moment zendt Amazon Prime Video het tweede seizoen van The Boys uit. De laatste afleveringen daarvan staan gepland op 9 oktober

Een spin-off van The Boys

Het succes van The Boys is natuurlijk ook Amazon Prime Video opgevallen. Het wil daar nu op inhaken door met een spin-off te komen meldt The Hollywood Reporter. De nieuwe serie heeft nog geen naam, maar er zijn al wel wat details over bekend. Zo speelt de spin-off zich af op een school voor jonge superhelden. Deze is eigendom van Vought International, het bedrijf dat ook achter de corrupte Sup’s zit in de originele The Boys. De nieuwe serie wordt deels een schoolserie genoemd en deels Hunger Games. De toekomstige superhelden strijden om contracten in de beste steden. Daarnaast komt natuurlijk ook het studentenleven naar voren en alle drama die erbij hoort.

Voor de Spin-off werkt Amazon Studios samen met Sony Pictures. Het script wordt geschreven door Craig Rosenberg die op dit moment al excutive producer is bij The Boys. Daarnaast zit natuurlijk ook Eric Kripke in het productieteam. Hij is ook verantwoordelijk voor de originele serie. Wanneer we de nieuwe spin-off kunnen verwachten is nog onbekend. Ook is het nog de vraag wie er allemaal in de serie zal verschijnen en of we nog bekende gezichten uit de originele serie zien.

Nog meer nieuws op Amazon Prime Video

Kan je niet wachten op de volgende aflevering van The Boys? Dan is er genoeg andere content de moeite waard op Amazon Prime Video. Zo is vanaf vandaag Utopia te zien. Een serie over een groep nerds die proberen het opnemen tegen een sinistere schurk die een virus over de wereld wil verspreiden. Ook is vanaf vandaag een speciale documentaireserie over Fernando Alonso te zien.

Reageer op artikel:
The Boys krijgt een eigen Spin-off op Amazon Prime Video
Sluiten