Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 5 feb 2018

Verrassing! The Cloverfield Paradox nu meteen op Netflix beschikbaar

Netflix heeft vandaag een aangename verrassing voor gebruikers. Tijdens de Super Bowl maakte de streamingdienst namelijk bekend dat The Cloverfield Paradox, het nieuwste deel in de Cloverfield-reeks, is toegevoegd aan de collectie beschikbare films. Je kunt de science-fiction topper nu dus meteen checken!

The Cloverfield Paradox

Het was al een tijdje bekend dat er twee nieuwe Cloverfield films aan zouden komen. Alhoewel de eerste daarvan al voor april gepland stond, was er nog geen titel bekend. Totdat men gisteren ineens mededeelde dat de film The Cloverfield Paradox heette én vanaf heden beschikbaar is op Netflix.

The Cloverfield Paradox

In de film zien we een groep astronauten welke een schokkende ontdekking doen. Dit leidt er uiteindelijk toe dat ze moeten vechten om te overleven. Een simpel plot, maar waarschijnlijk goed genoeg voor een spannende film. Er zijn rollen voor David Oyelowo, Ziyi Zhang, Gugu Mbatha-Raw, Daniel Bruhl en Chris O’Dowd. De productie ligt bij Star Wars: The Force Awakens regisseur J.J. Abrams.

De eerste Cloverfield film kwam uit in 2008 en was een zogeheten found footage film. Het project bestond namelijk alleen uit beelden die afkomstig waren van een handcamera, gedragen door de hoofdpersonages. Ondanks de wat aparte stijl werd de film goed ontvangen. 8 jaar later verscheen er een vervolg, wat echter geen gebruik maakte van de found footage-stijl.

Dit verslag is geschreven door CineMartijn.

Ook deze film was een succes en heeft hoogstwaarschijnlijk bijgedragen aan de komst van de vervolgfilms. Het is nog niet bekend wanneer de vierde film verschijnt. Check ook de andere Superbowl trailers. We hebben toffe beelden gezien van Solo: A Star Wars Story, Jurassic World: Fallen Kingdom en het tweede seizoen van Westworld!

Reageer op artikel:
Verrassing! The Cloverfield Paradox nu meteen op Netflix beschikbaar
Sluiten