The Dark Pictures Anthology: Little Hope komt in 2020

Inmiddels kun je aan de slag met The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Dat is een heerlijke horror-game van de makers van Until Dawn. De review daarvan kun je hier lezen, waarbij we de game ook weggeven. De makers lieten toen al weten dat er meerdere games zouden gaan verschijnen in de zogenaamde The Dark Pictures Anthology. De volgende game in de reeks is Little Hope. En daarvan is nu de eerste trailer verschenen.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope teaser

Zoals een goede teaser betaamt, is het er eentje die eigenlijk niet heel erg veel zegt. We zien een paar personages voorbij komen en zien dat het nogal creepy is. Maar wat precies de setting gaat zijn en hoe het achtergrondverhaal in elkaar zit, daar heeft de ontwikkelaar het nog niet over. De game doet wel een klein beetje denken aan The Blair Witch, welke inmiddels beschikbaar is voor de Xbox One en pc.

De game The Dark Pictures Anthology: Little Hope is overigens al een tijdje in ontwikkeling. Voor de trilogie wordt gebruik gemaakt van dezelfde engine als het beschikbare Man of Medan. Het enige wat anders is, zijn de personages en het bijbehorende verhaal. In een interview die we hebben gehouden toen we de game voor het eerst konden spelen, liet de hoofdontwikkelaar al weten dat alle verhalen al af waren en dat het vooral technisch nog in elkaar moest worden gezet. Daarbij werd er al wel aan de verschillende delen gewerkt. De kans is groot dat deze game begin 2020 gaat verschijnen en dan het laatste deel eind 2020 verschijnt. Dat laatste lijkt extra handig, omdat eind 2020 ook de nieuw generatie spelcomputers wordt verwacht.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan is nu te koop. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
The Dark Pictures Anthology: Little Hope komt in 2020
Sluiten